یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
توجه به وقف علمی در دانشگاه های کشور ضرورت دارد | صالحی با

صالحی با اشاره به اینکه بسیاری از دانشگاه های جهان از طریق وقف علمی درآمدهای بالایی دارند، گفت: توجه به وقف علمی در دانشگاه های کشور ضرورت دارد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، بیست و سومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، بیست و سومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی در حال برگزاری است.

پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم در این مراسم با اشاره به میزان وقف و کمک مالی در دانشگاه های برتر جهان خاطرنشان کرد: دانشگاه هاروارد ۵۳ میلیارد دلار در یک سال گذشته از طریق وقف علمی کسب درآمد داشته است.

بسیاری از دانشگاه ها به شدت ارتباطات بین المللی دارند و افراد افتخار می کنند که وقف علمی انجام دهند.

این امر باید مورد توجه بیشتر در کشورمان قرار گیرد.

وی افزود: بسیاری از کشورها با هم تالیفی اساتید، جدی دانشجویان خارجی و غیره به سمت گسترش همکاری های علمی رفته اند ما نیز باید دیپلماسی علمی را فعال تر کنیم و نباید از این امر مهم غفلت کرد .

صالحی اظهار کرد: بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری که بر گسترش زبان فارسی در تازه های علمی تاکید کردند برای ثبت نشریات فارسی را در اسکوپوس تلاش می کنیم.