چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
توسعه فعالیت‌های فرهنگی روحیه جهادی می‌طلبد

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در جلسه معارفه مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر ضرورت توسعه فعالیت‌های فرهنگی گفت: توسعه فعالیت‌های فرهنگی روحیه جهادی می‌طلبد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم دکتر عبدالحسین کلانتری در آیین معارفه مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور فرهنگی و […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم دکتر عبدالحسین کلانتری در آیین معارفه مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور فرهنگی و اجتماعی با اشاره به اینکه انجام فعالیت‌های فرهنگی روحیه جهادی لازم دارد گفت: باید نسبت به گذشته بتوانیم یک گام فعالیت‌های فرهنگی آموزش عالی را پیش ببریم.

وی افزود: مجموعه معاونت فرهنگی وزارت علوم و به ویژه دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی نقش مهمی در تعیین افق فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها دارد و برنامه‌ها و اقدامات این دفتر می‌تواند در تنوع و کیفیت و حجم و ارزش و اهمیت فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه ها بسیار موثر باشد.

وی وظیفه دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی را ریل‌گذاری و تدوین سیاست‌ها و بسته‌های فرهنگی دانست و افزود: با توجه به ظرفیت‌های علمی و نخبگانی که در مجموعه معاونت فرهنگی وجود دارد و استفاده حداکثری از ظرفیت دانشگاه‌ها و مراجعه برنامه‌های در حال اجرای دانشگاه ها انتظار می‌رود برنامه‌های کلانی در حوزه فرهنگی در مجموعه دانشگاهها تدارک دیده شود.

وی با اشاره به اینکه در دوران کرونا فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی مقداری به حاشیه رفت و از آنها غفلت شد گفت: انتظار می‌رود با از سرگیری فعالیت حضوری دانشگاه‌ها و حضور دانشجویان در محیط دانشگاه امکان فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی بیشتر شود و حوزه فرهنگ از غربت خارج شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اشاره به اینکه نوع فعالیت‌های فرهنگی زمان‌بر پیچیده و ظریف است: گفت مهمترین هدف ما این است که گام های کوچک ولی موثری را در حوزه فعالیت فرهنگی برداریم و بتوانیم به اندازه خودمان نسبت به انجام وظیفه و مسئولیت در قبال چندین میلیون دانشجو و دانشگاه انجام وظیفه کرده باشیم.

دکتر کلانتری در پایان سخنان خود از تلاش‌های دکتر محمود فکری مدیرکل پیشین دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی قدردانی و ابراز امیدواری کرد: با اقدامات دکتر ذوالفقارزاده در دوره جدید و به ویژه استفاده از امکانات فضای رسانه‌ای جدید و فضای مجازی شاهد رونق بیشتر فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها باشیم.