پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
توسعه و ساخت خوابگاه متاهلی از اهداف سازمان امور دانشجویان است

توسعه و ساخت خوابگاه متاهلی از اهداف سازمان دانشجویان است و سازمان امور دانشجویان کشور در تحقق این امر تلاش می کند. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از  اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، هاشم داداش پور رییس سازمان امور دانشجویان در نشست هیات […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از  اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، هاشم داداش پور رییس سازمان امور دانشجویان در نشست هیات رییسه دانشگاه تفرش از انعقاد تفاهم نامه همکاری میان وزارتخانه علوم و راه و شهرسازی به منظور احداث ۲۰۰ هزار واحد خوابگاه متاهلی در دانشگاه های کشوردر اجرای قانون جوانی جمعیت خبر داد.

وی ادامه داد: با توجه به وسعت دانشگاه تفرش و وجود دانشجویان تحصیلات تکمیلی بخشی از ظرفیت این خوابگاه های متاهلی دانشگاهی در دانشگاه تفرش به دنبال انعقاد تفاهم نامه بین وزارت علوم و دانشگاه تفرش مستقر می شود.

* یکی از مسیرها برای تحقق مرجعیت علمی جذب دانشجویان بین الملل است معاون وزیر علوم با بیان این که یکی از مسیرها برای تحقق مرجعیت علمی و کسب مقام اول علمی در سطح منطقه، جذب دانشجویان بین الملل از کشورهای مختلف جهان است، تصریح کرد: دانشگاه تفرش می تواند با رعایت پیش شرط های لازم در نظر گرفته شده برای جذب دانشجوی بین المللی از جمله امکانات رفاهی، زیرساخت های فیزیکی و اعتبارات لازم در راستای کسب مجوز دانشجوی بین الملل اقدام کند.

آخرین اخبار سرویس:

توسعه و ساخت خوابگاه متاهلی از اهداف سازمان امور دانشجویان است

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.