شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
توسعه و ساخت خوابگاه متاهلی از اولویت های وزارت علوم است

شنبه، ۲۸ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۳۵۲۰۲۲-۱۱-۱۹دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه استان های خبرگزاری دانشجو، هاشم داداش پور، رییس سازمان امور دانشجویان در نشست هیات رییسه دانشگاه تفرش از انعقاد تفاهم نامه همکاری میان وزارتخانه علوم و راه و شهرسازی به منظور احداث ۲۰۰ هزار واحد خوابگاه متاهلی در […]

شنبه، ۲۸ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۳۵۲۰۲۲-۱۱-۱۹دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه استان های خبرگزاری دانشجو، هاشم داداش پور، رییس سازمان امور دانشجویان در نشست هیات رییسه دانشگاه تفرش از انعقاد تفاهم نامه همکاری میان وزارتخانه علوم و راه و شهرسازی به منظور احداث ۲۰۰ هزار واحد خوابگاه متاهلی در دانشگاه های کشور در اجرای .

– رییس سازمان امور دانشجویان گفت: توسعه و ساخت خوابگاه متاهلی از اولویت های وزارت علوم است و در جهت تحقق این امر تلاش های خوبی صورت گرفته است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه استان های خبرگزاری دانشجو، هاشم داداش پور، رییس سازمان امور دانشجویان در نشست هیات رییسه دانشگاه تفرش از انعقاد تفاهم نامه همکاری میان وزارتخانه علوم و راه و شهرسازی به منظور احداث ۲۰۰ هزار واحد خوابگاه متاهلی در دانشگاه های کشور در اجرای قانون جوانی جمعیت خبر داد.

داداش پور ادامه داد: با توجه به وسعت دانشگاه تفرش و وجود دانشجویان تحصیلات تکمیلی و چشم انداز رو به رشد آن، دانشگاه از ظرفیتی که قانون جوانی جمعیت لحاظ کرده، در ساخت خوابگاه های متاهلی گام بردارد.

رییس سازمان امور دانشجویان در ادامه با بیان این که یکی از مسیر ها برای تحقق مرجعیت علمی و کسب مقام اول علمی در سطح منطقه، جذب دانشجویان بین الملل از کشور های مختلف جهان است تصریح کرد: دانشگاه تفرش می تواند با رعایت پیش شرط های لازم و ضروری و در صورت داشتن شرای

آخرین اخبار سرویس:

توسعه و ساخت خوابگاه متاهلی از اولویت های وزارت علوم است

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.