شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022

علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره اجازه بهای پرداختی به پارک های علم و فناوری گفت: – توضیحات معاون فناوری وزارت علوم در خصوص افزایش اجاره بهای شرکت های دانش بنیان + فیلم معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در خصوص گلایه شرکت های دانش […]

علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره اجازه بهای پرداختی به پارک های علم و فناوری گفت: – توضیحات معاون فناوری وزارت علوم در خصوص افزایش اجاره بهای شرکت های دانش بنیان + فیلم معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در خصوص گلایه شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک های علم و فناوری نسبت به افزایش غیر متعارف اجاره بها توضیحاتی را ارائه کرد.

علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره اجازه بهای پرداختی به پارک های علم و فناوری گفت: شرکت های دانش بنیان بر اساس مصوبات هییت امنا پارک ها اجاره بها پرداخت می کنند.

خیر الدین ادامه داد: آیین نامه واگذاری اراضی و ساختمان های چند مستاجره داریم.

قیمت اجاره توسط کارشناس رسمی تعیین می شود و میانگین سه قیمت اعلام شده از سوی کارشناس، میزان اجاره بهایی است که از شرکت ها دریافت می شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم به افزایش اجاره ها اشاره کرد و گفت: شرکت های مستقر در سازمان پژوهش ها این اعتراض را داشتند که اجاره ها افزایش پیدا کرده است.

وی تصریح کرد: در سطح جامعه نیز اجاره ها چند برابر شده، اما ما سعی می کنیم که از پارک ها حمایت کنیم و قیمت اجاره را متعادل نگه داریم.