دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
تولیدات باید دانش‌بنیان شوند / از مجموعه‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کنیم

استاندار اردبیل در آئین اختتامیه بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان اردبیل و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه محقق اردبیلی و پارک علم و فناوری اردبیل گفت: تولیدات باید دانش‌بنیان شوند. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، به نقل از پارک علم و فناوری اردبیل در مراسمی […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، به نقل از پارک علم و فناوری اردبیل در مراسمی با حضور استاندار اردبیل آیین اختتامیه بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان اردبیل و تجلیل از فناوران برتر برگزار شد.

استاندار اردبیل در این آیین بر لزوم همفکری و هم‌افزایی کلیه دستگاه‌های اجرایی استان و دانشگاه‌ها برای توسعه اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد و گفت: تولیدات باید دانش بنیان شوند و ما از مجموعه های دانش‌بنیان حمایت می‌کنیم.

سید حامد عاملی با اشاره به اهمیت اقتصاد استان گفت: ساختار اقتصادی موجود دولت با خلاقیت سازگاری ندارد و همه باید به سمت خلاقیت در اقتصاد حرکت کنیم.

وی ادامه داد: تلاش متولیان فناوری و اقتصاد بر پایه کسب و کار فناورانه استان برای توسعه اقتصاد دانش بنیان ستودنی است.

استاندار اردبیل بر لزوم توجه به فناوری استان در کنار توسعه مراکز رشد تخصصی حوزه های فنی بر ایجاد مرکز رشد علوم انسانی در استان تاکید و عنوان کرد اقتصاد بر پایه دانش بنیان و زیست بوم فناوری میتواند نقش اصلی را در ایجاد اشتغال داشته باشد.

دکتر سید حامد عاملی طی مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان این مطلب افزود: جامعه ما توسعه پرور و خلاق پرور نیست و افراد خلاق در سیستم مدیریتی انسان های مظلومی هستند.

وی با بیان اینکه باید مراکز رشد در حوزه های علوم انسانی در استان راه اندازی شود، تصریح کرد: جامعه نیاز به فناوری های نوین در حوزه های مختلف دارد و در شرایط سخت موجود کار و اقدامات مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان ستودنی است.
عاملی با بیان اینکه هر هفته سه شنبه ها جلسه ای برای رفع مشکلات تولید کنندگان برگزار می کنیم، اضافه کرد: در حوزه شاخص‌های اقتصادی استان اردبیل وضعیت مناسبی ندارد و باید در این زمینه تلاش بیشتری انجام دهیم.

رئیس شورای اداری استان اردبیل تصریح کرد: با استفاده از ظرفیت های ارزشمندی که در استان وجود دارد می توان جهش تولید ایجاد کرد و ما باید تولیدمان بر مبنای دانش بنیان انجام شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل نیز در این مراسم با ارائه گزارشی درخصوص دستاوردهای فناوری گفت: برنامه ریزی‌های انجام شده به منظور ارتقا سطح کیفیت محصولات و خدمات واحدهای فناور پارک در اولویت کاری این مجموعه قرار دارد.‌

ابراهیم پور بیان داشت: پارک علم و فناوری استان اردبیل به دنبال شناسایی نخبگان و فناوران و آموزش اقشار مختلف جامعه به سمت فناوری و کسب و کارهای نوین است.‌