یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
ثبت نام متقاضیان حین خدمت سربازی درفراخوان جذب هیات علمی فراهم شد

جمعه، ۲۵ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۴۵۲۰۲۲-۱۲-۱۶دانش معاون مرکز جذب وزارت علوم اعلام کرد: ثبت نام فراخوان جذب اعضای هیات علمی از فردا آغاز می شود در این فراخوان برای اولین بار متقاضیان حین خدمت مقدس سربازی می توانند در فراخون شرکت کنند. – دکتر جعفر جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر با […]

جمعه، ۲۵ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۴۵۲۰۲۲-۱۲-۱۶دانش

– دکتر جعفر جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز فراخوان جذب هیأت علمی آبان ۱۴۰۱ گفت: آغاز فراخوان جذب اعضای هیأت علمی از فردا شنبه ۲۶ آذر ماه ۱۴۰۱ آغاز می شود داوطلبان می توانند از ۲۶ آذرماه تا ۷ دی ماه ۱۴۰۱ برای ثبت نام به سامانه جذب وزارت علوم مراجعه کنند.

معاون مرکز جذب وزارت علوم تحقیقات و فناوری ادامه داد: در این فراخوان حدود ۴ هزار و ۴۸۲ رشته گرایش توسط دانشگاه ها اعلام نیاز شده که حدود ۲ هزار و ۸۹۰ اعلام نیاز مربوط به دانشگاه های سراسری و یک هزار و ۵۹۲ اعلام نیاز نیز مربوط به دانشگاه و مؤسسات غیر دولتی است از ۲ هزار و ۸۹۰ اعلام نیاز دانشگاه های سراسری ۲ هزار و ۷۷۴ اعلام نیاز در دوره دکتری و ۱۱۶ اعلام نیاز در دوره کارشناسی ارشد بوده است.

وی ادامه داد: همچنین از یک هزار و ۵۹۲ اعلام نیاز دانشگاه و مؤسسات غیردولتی یک هزار و ۴۷۵ اعلام نیاز در دوره دکتری و ۱۱۷ اعلام نیاز در دوره کارشناسی ارشد بوده است و این در حالی است سهمیه تخصیصی وزارت علوم برای جذب اعضای هیأت علمی به دانشگاه ها ۲ هزار و ۸۳۷ سهمیه است که یک هزار و ۵۹۸ سهمیه ویژه دانشگاه های دولتی و سراسری و یک هز

برچسب ها: فراخوانفراخوان جذبمرکز جذب وزارت علوماعلاموزارت علومدانشگاه هادانشگاه

آخرین اخبار سرویس:

ثبت نام متقاضیان حین خدمت سربازی درفراخوان جذب هیات علمی فراهم شد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.