یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویان در صورت تامین بودجه آغاز می شود

پنجشنبه، ۱ دی ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۵۵۲۰۲۲-۱۲-۲۲دانش رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: به محض تامین بودجه، ثبت نام وام ودیعه مسکن متاهلی آغازمی شود. – مسعود گنجی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت ساخت خوابگاه های متاهلی در دانشگاه ها گفت: برای خوابگاه سازی، باید بودجه ای در اختیار […]

پنجشنبه، ۱ دی ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۵۵۲۰۲۲-۱۲-۲۲دانش

– مسعود گنجی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت ساخت خوابگاه های متاهلی در دانشگاه ها گفت: برای خوابگاه سازی، باید بودجه ای در اختیار دانشگاه ها قرار داده شود، تا دانشگاه ها برای احداث خوابگاه های متاهلی اقدام کنند.

وی ادامه داد: ولی در حال حاضر بودجه ای از سوی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برای ساخت خوابگاه های مذکور ارائه نشده است.

گنجی گفت: همچنین بودجه ای هم باید در اختیار صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم قرار دهند تا به دانشجویان متأهل وام ودیعه مسکن ارائه دهیم که متأسفانه تاکنون اعتباری از بابت قانون مذکور در اختیار صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم قرار نگرفته است ولی برنامه ما کامل است به محض اینکه بودجه لازم را اختصاص دهند، ارائه وام ودیعه مسکن متاهلی انجام می شود.

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در پاسخ به این سوال که چه تعداد متقاضی وام ودیعه مسکن متاهلی هستند، گفت: ۸۷ هزار دانشجوی متأهل داریم که مربوط به دانشگاه های وزارت علوم هستند با احتساب زیر نظام های دیگر تعداد آنها به ۳۵۰ هزار نفر می رسد که انتظار ما این است که ۵۰ درصد از این دانشجویان، یعنی ۱۵۰ هزار نفر متقاضی وام مذکور باشند که صندوق

برچسب ها: صندوق رفاه دانشجویاندانشجویانوام ودیعه مسکنبودجهودیعه مسکنوزارت علومدانشگاه ها

آخرین اخبار سرویس:

ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویان در صورت تامین بودجه آغاز می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.