شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
جایزه بهبود کیفیت و بهره وری در آموزش عالی ایجاد می شود/ ایجاد کانون ارزیابی مدیران

سه شنبه، ۱ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۲۰:۳۵۲۰۲۲-۱۱-۲۲دانش رییس مرکز نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم گفت: به پیشنهاد این مرکز و موافقت وزیر علوم، جایزه بهبود کیفیت و بهره وری در آموزش عالی برای تشویق و ایجاد رقابت سالم در این حوزه ایجاد می شود و استقرار کانون ارزیابی مدیران […]

سه شنبه، ۱ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۲۰:۳۵۲۰۲۲-۱۱-۲۲دانش

رییس مرکز نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم گفت: به پیشنهاد این مرکز و موافقت وزیر علوم، جایزه بهبود کیفیت و بهره وری در آموزش عالی برای تشویق و ایجاد رقابت سالم در این حوزه ایجاد می شود و استقرار کانون ارزیابی مدیران آموزش عالی در دستور کار این مرکز است.

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس، روح الله رازینی رییس مرکز نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم در چهاردهمین نشست هیئت های نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استانی که امروز (سه شنبه) با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، گفت: بر اساس قانون اهداف، وظایف و تشکیلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ماموریت های سیاست گذاری و برنامه ریزی کلان، حمایت و پشتیبانی و همچنین نظارت و ارزیابی موسسات علمی، سیاست ها و برنامه ها برعهده این وزارتخانه قرار دارد و نظارت و ارزیابی آموزش عالی یک تکلیف قانونی است.

وی با بیان اینکه در حوزه نظارت و ارزیابی یکی از مولفه ها وحدت رویه است، افزود: تلاش ما جهت یک نگاه مشترک در زمینه نظارت و ارزیابی بین هیئت های نظارت استانی  است و گرنه عدم تعادل و توازن می تواند گریبانگیر ما شود، لذا تلاش می کنیم تا دیدگاه ها و رویکردهایمان به هم نزدیک شود.

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.