یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
جذب کارآموز با امکان استخدام در سامانه ملی کارآموزی | شرکت

شنبه، ۱۰ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۲۵۲۰۲۲-۱۲-۳۱دانش شرکت پرداخت الکترونیک سپهر(پاس) در راستای حمایت دانشجویان و جامعه علمی و دانشگاهی ضمن انعقاد تفاهم نامه با وزارت علوم امکان جذب کارآموز و کارورز از دانشگاه های کشور را فراهم کرده است. – شرکت پرداخت الکترونیک سپهر(پاس) در راستای حمایت دانشجویان و جامعه علمی و […]

شنبه، ۱۰ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۲۵۲۰۲۲-۱۲-۳۱دانش

– شرکت پرداخت الکترونیک سپهر(پاس) در راستای حمایت دانشجویان و جامعه علمی و دانشگاهی ضمن انعقاد تفاهم نامه با وزارت علوم امکان جذب کارآموز و کارورز از دانشگاه های کشور را فراهم کرده است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت پرداخت الکترونیک سپهر، در تازه ترین دوره پذیرش کارآموز شرکت پاس، کلیه دانشجویان با رشته و گرایش های، مدیریت صنعتی، مدیریت بازرگانی، مهندسی نرم افزار، مهندسی صنایع، مهندسی IT و MBA گرایش بازاریابی و استراتژی می توانند با مراجعه به سامانه ملی کارآموزی و کارورزی به نشانی درخواست خود را ارسال کنند.

علاوه بر ارائه گواهی پایان دوره به کارآموزان امکان استخدام در این شرکت پس از ارزیابی پایان دوره نیز برای دانشجویان فراهم می باشد.

انتهای رپرتاژ آگهی

برچسب ها: پرداخت الکترونیکانعقاد تفاهم نامهدانشگاه های کشوردانشگاهدانشجویانالکترونیکتفاهم نامه

آخرین اخبار سرویس:

جذب کارآموز با امکان استخدام در سامانه ملی کارآموزی

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.