یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
جزییات جدید جذب معلم؛ «گزینش» فرق می کند؟ | از سال آینده

از سال آینده در روند پذیرش و جذب دانشجو معلمان تغییراتی ایجاد خواهد شد که رییس دانشگاه فرهنگیان درباره آن توضیح داده است. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، از سال آینده دانشجو معلمان در دو مرحله وارد دانشگاه خواهند شد؛ یک گروه در مهر (دبیری متوسطه اول و دوم) و گروه […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، از سال آینده دانشجو معلمان در دو مرحله وارد دانشگاه خواهند شد؛ یک گروه در مهر (دبیری متوسطه اول و دوم) و گروه کثیری (از جمله معلمان ابتدایی) در بهمن ماه وارد دانشگاه می شوند، مصاحبه عمومی و علمی در سال آینده ۳۰ درصد از نمره کل را به خود اختصاص می دهد و گزینش مستمر در طول تحصیل اتفاق خواهد افتاد.

علت پذیرش در دو گروه در نیمسال اول و دوم هم این است که فرصت کافی چهارماهه برای گزینش وجود داشته باشد.

به گفته : روش بعدی که در شورای گسترش وزارت علوم تصویب شده و به زودی شیوه نامه آن از سوی وزارت علوم ابلاغ خواهد شد و ما به کمک دانشگاه های برتر برای مهر ۱۴۰۲ برنامه ریزی کرده ایم که دانشجو بپذیریم شیوه ای معروف به دو مدرکی است که برای نخستین بار در تاریخ ایران اجرا می شود.

در این شیوه، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه های برتر کشور نسبت به پذیرش دانشجومعلم به طور مشترک اقدام خواهند کرد.

تهران آلوده ترین کلانشهر کشور بر اساس اطلاعات سازمان حفاظت محیط زیست امروز (۲۸ دی ماه) از بین هشت کلانشهر کشور، کیفیت هوای پنج کلانشهر آلوده ثبت شده کهداده است.