شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
جزییات خوابگاه متاهلی برای دانشجویان

دکتر هاشم داداش‌پور از انعقاد تفاهمنامه همکاری میان وزارتخانه علوم و راه و شهرسازی به منظور احداث ۲۰۰ هزار واحد خوابگاه متاهلی در دانشگاه‌های کشور در قالب اجرای قانون جوانی جمعیت خبر داد. وی ادامه داد: با توجه به وسعت دانشگاه تفرش و وجود دانشجویان تحصیلات تکمیلی بخشی از ظرفیت این خوابگاه‌های متاهلی دانشگاهی در […]

وی ادامه داد: با توجه به وسعت دانشگاه تفرش و وجود دانشجویان تحصیلات تکمیلی بخشی از ظرفیت این خوابگاه‌های متاهلی دانشگاهی در دانشگاه تفرش به دنبال انعقاد تفاهمنامه بین وزارت علوم و دانشگاه تفرش مستقر می‌شود.

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان این که یکی از مسیرها برای تحقق مرجعیت علمی و کسب مقام اول علمی در سطح منطقه، جذب دانشجویان بین‌الملل از کشورهای مختلف جهان است تصریح کرد: دانشگاه تفرش می‌تواند با رعایت پیش شرط‌های لازم در نظر گرفته شده برای جذب دانشجوی بین‌المللی از جمله امکانات رفاهی، زیرساخت‌های فیزیکی و اعتبارات لازم در راستای کسب مجوز جذب دانشجوی بین‌الملل اقدام کند.

منبع: ایسنا