یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
جزییات ضوابط اعطای «پایه های تشویقی» به اساتید | انجام ۴۰

جمعه، ۹ دی ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۳۰۲۰۲۲-۱۲-۳۰سیاسی انجام ۴۰ ساعت خدمت و تمام وقت بودن عضو هیات علمی از ضوابط اعطای پایه های تشویقی به اعضا به شمار می رود و همچنین امکان اعطای پایه تشویقی در زمان مرخصی زایمان وجود دارد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، […]

جمعه، ۹ دی ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۳۰۲۰۲۲-۱۲-۳۰سیاسی

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، ارتقای پیوسته کیفیت آموزشی، پژوهشی، فناوری، نـوآوری، تکریم پژوهشگران و فناوران برجسته، ترغیب و تشویق اعضـای هیئـت علمـی از برنامـه های راهبـردی وزارت علوم در دولت سیزدهم به شمار می رود؛ در همین راستا در دوره جدید بازنگری در بخشی از آیین نامه استخدامی اعضای هیات علمی (اعطای پایه های تشویقی به اعضا) صورت گرفته و این بازنگری ها و اصلاحات با توجه به تاکیدات رهبر انقلاب و پنج اولویت وزارت علوم یعنی مرجعیت علمی، دیپلماسی علمی، فرهنگ نوآوری و نوآوری فرهنگی، شاگردپروری و تولید ثروت از دانش انجام شده است.

در دوره جدید پایه های تشویقی به ۶۰ پایه ارتقا یافته که اخیرا در هیات دولت نیز به تصویب رسیده است؛ محمد علی زلفی گل وزیر علوم در این باره توضیح داد و گفت: با حمایت معاون علمی ریاست جمهوری، افزایش پایه های تشویقی در هیات دولت مصوب شد تا مراحل قانونی آن مشکلی نداشته باشد.

بخش های عمده ای از پایه های تشویقی را به تحقیقات نیاز محور و شاخص های فناورانه اختصاص دادیم.

برچسب ها: تشویقپایهوزارت علومآیین نامه استخدامیهیات علمیعلمیاعضای هیات علمی

آخرین اخبار سرویس:

جزییات ضوابط اعطای «پایه های تشویقی» به اساتید

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.