پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
جزییات وام دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد | به گزارش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه تربیت مدرس جزییات وام دانشجویی در مقاطع مختلف تحصیلی را اعلام کرد. بر این اساس دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری وزارت علوم دانشگاه تربیت مدرس می توانند تا تاریخ ۱۱ آذر ماه نسبت به ثبت نام وام های تحصیلی- . – دانشگاه […]

– دانشگاه تربیت مدرس اعلام کرد دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه می توانند نسبت به دریافت وام دانشجویی از صندوق رفاه دانشجویان اقدام کنند.

بر این اساس دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری وزارت علوم دانشگاه تربیت مدرس می توانند تا تاریخ ۱۱ آذر ماه نسبت به ثبت نام وام های تحصیلی- شهریه و ودیعه مسکن اقدام کنند.

همچنین مهلت ثبت نام برای وام ضروری نیز از تاریخ ۲۱ آبان آغاز می شود و تا ۱۱ آذر ماه ادامه خواهد داشت.

در اطلاعیه دریافت این وام آمده است که باتوجه به محدودیت اعتبار وام، اولویت با دانشجویانی است که زودتر ثبت نام نمایند.

دانشجویان کارشناسی ارشد روزانه ورودی سال های ۴۰۰ و ۴۰۱ مجاز به درخواست وام هستند و دانشجویان دکتری روزانه ورودی سال های ۹۸، ۹۹، ۴۰۰ و ۴۰۱ مجاز به درخواست وام تحصیلی دکتری صندوق رفاه هستند.