چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
جشنواره جهادگران علم و فناوری استان اردبیل برگزار شد

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل گفت: از دانشگاها انتظار داریم از مقاله‌محوری به سمت اقتصاد دانش بنیان حرکت کنند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، حبیب ابراهیم‌پور در جشنواره جهادگران علم و فناوری استان اردبیل که با همکاری مرکز رشد مشترک سازمان بسیج علمی و پژوهشی و پارک علم و فناوری […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، حبیب ابراهیم‌پور در جشنواره جهادگران علم و فناوری استان اردبیل که با همکاری مرکز رشد مشترک سازمان بسیج علمی و پژوهشی و پارک علم و فناوری اردببل برگزار شد با بیان اینکه توسعه علم و فناوری از دانشگاه و پارک تا جامعه هدف انجام می‌شود، ادامه داد: علم و فناوری جایگاهی برای توسعه بستر اقتصاد دانش بنیان ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه امروز صنایع خلاق نقش اساسی را در توسعه علم و فناوری ایفا می‌کنند، افزود: در حال حاضر ۱۲ شرکت خلاق و ۱۱ مرکز نوآوری در سطح استان فعال هستند.

ابراهیم‌پور به توجه بیشتر به صنایع دانش‌بنیان تاکید کرد و افزود: پارک علم و فناوری و مراکز رشد خدمات بسیار خوبی را در راستای حل نیازهای کشور ارائه می‌کنند.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل با بیان اینکه تولید مقاله خیلی خوب است ولی انتظار می‌رود که به سمت اقتصاد دانش بنیان حرکت کنیم، گفت: از دانشگاها انتظار داریم از مقاله‌محوری به سمت اقتصاد دانش بنیان حرکت کنند.

وی با بیان اینکه رویکرد همایش‌ها نیز باید به سمت اقتصاد دانش‌بنیان حرکت کند، افزود: راه‌حل مشکلات، پژوهش مبتنی بر حل مسائل و به عبارتی توجه به پژوهش کاربردی است.

ابراهیم پور به فعالیت های شبانه روزی پارک اشاره و بیان کرد: پارک علم و فناوری اردبیل نسبت به دو سال گذشته پیشرفت چشمگیری داشته که می توان آن را با حضور فناوران مستقر و محصولات تولیدی آنها به وضوح مشاهده کرد. م. ع ۶۰