چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
جلسه ستاد دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی استان آذربایجان شرقی در دانشگاه تبریز برگزار شد

جلسه ستاد دانشگاه ها و مراکز آموزشی و پژوهشی استان آذربایجان شرقی با محوریت تحقق شعار سال، به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه تبریز، این جلسه با حضور برخی روسا و معاونان آموزشی و پژوهشی دانشگاه ها و مدیران برخی دستگاه ها به […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه تبریز، این جلسه با حضور برخی روسا و معاونان آموزشی و پژوهشی دانشگاه ها و مدیران برخی دستگاه ها به منظور بررسی و ارزیابی راهکارهای عملیاتی تحقق شعار سال «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» برگزار شد.

دکتر صفر نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز در ابتدای این جلسه ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان؛ برنامه ریزی و حرکت در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری برای تحقق شعار سال را وظیفه همه مسئولان و دستگاه ها دانست و گفت: دانشگاه تبریز به عنوان یکی از دانشگاه های جامع و برتر و با توجه به ظرفیت هایی که دارد، با برنامه ریزی و تدوین برنامه های مختلف و با بسیج تمامی امکانات در تحقق شعار سال تلاش خواهد کرد.

وی در ادامه با اشاره به تاثیر مولفه های اقتصاد دانش بنیان بر رشد و توسعه پایدار اقتصادی کشورها گفت: امروزه کشوری، توسعه یافته و پیشرفته تر است که در زمینه اقتصاد دانش بنیان گام های موثری برداشته باشد.

رئیس دانشگاه تبریز در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اینکه دانشگاه ها و سایر مراکز تحقیقاتی و در این میان شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد، پارک‌های علم و فناوری و مراکز نوآوری؛ نقش مهم و تعیین کننده ای در توسعه و رشد اقتصاد دانش بنیان دارند، تصریح کرد: با برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت و همچنین شناساسی ظرفیت های کشور و استان ها در این خصوص می توان حرکت تاثیرگذاری را در شکوفایی و پیشرفت کشورمان انجام داد.

وی در ادامه آسیب شناسی موانع، برنامه ریزی و همکاری همه دستگاه ها را برای تحقق شعارسال «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» ضروری بیان کرد و افزود: ما باید به دنبال راهکارهای عملی و عملیاتی با توجه به توانمندی ها و ظرفیت های خود در این راستا حرکت کنیم.

فلاح، مشاور استاندار در حوزه فناوری، نوآوری و اقتصاد دانش بنیان هم در این نشست ضمن ارایه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای تحقق شعار سال در استان گفت: در همین زمینه ۴ کمیته (مراکز آموزش عالی، صنعت و معدن، کشاورزی، خدمات و فناوری اطلاعات) تشکیل شده و سایر کمیته ها نیز با توجه به نیاز کار در آینده تشکیل خواهند شد.

وی افزود: وظیفه همه دستگاه ها و سازمان ها در این خصوص خیلی مهم و سنگین می باشد و برای رسیدن به اهداف تعیین شده هم سازماندهی کارها، همکاری و برنامه ریزی با توجه به پتانسیل های هر دستگاه ضروری است و استانداری نیز در حد توان از همه دستگاه ها حمایت و پشتیبانی های لازم را انجام خواهد داد.

مشاور استاندار در حوزه فناوری، نوآوری و اقتصاد دانش بنیان اضافه کرد: برای توسعه و رشد اقتصاد دانش بنیان نیازمند اکوسیستم پایدار با هماهنگی و همکاری همه دستگاه ها هستیم که در این زمینه نیز دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی بازیگران اصلی آن به شمار می روند.

گفتنی است در این جلسه ستاد دانشگاه ها و مراکز آموزشی و پژوهشی استان آذربایجان شرقی، همچنین برخی روسا و معاونان آموزشی و پژوهشی دانشگاه ها و مدیران برخی دستگاه ها در سخنان کوتاهی و با ارایه نکته نظرات خود به پیشنهادهایی در خصوص راهکارهای عملیاتی تحقق شعار سال («تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین») ارائه کردند.