پنج شنبه, ۱۶ تیر , ۱۴۰۱
Thursday, 7 July , 2022
جلسه هم‌اندیشی مسئولان دانشگاهی و مدیران صنایع منطقه آزاد کیش برگزار شد

جلسه هم‌اندیشی مدیران صنایع و منطقه آزاد کیش به میزبانی پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با حضور دکتر علی شمسی‌پور مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم، برگزار شد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، جلسه هم اندیشی رؤسای پردیس‌های دانشگاهی مستقر در کیش، مدیران […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، جلسه هم اندیشی رؤسای پردیس‌های دانشگاهی مستقر در کیش، مدیران سازمان منطقه آزاد کیش و مسئولان صنایع و شرکت‌های فعال در جزیره کیش به میزبانی پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با هدف همفکری پیرامون رفع چالش‌های پیش روی دانشگاه‌ها در ایجاد محصولات دانش‌بنیان و بررسی راهکارهای قابل انجام در جهت افزایش ظرفیت آموزشی و پژوهشی پردیس‌های دانشگاهی مستقر در کیش و آغاز مجدد فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی به صورت حضوری در دوران فروکش کردن اپیدمی کرونا برگزار شد.

دکتر یوسف رفیعی رئیس پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این جلسه گفت: با توجه به اینکه فعالیت‌های حضوری آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌ها و همچنین ارتباطات مستمر و پیوسته مراکز آموزشی با یکدیگر در دوران همه‌گیری با مشکلات و محدودیت‌هایی مواجه شده بود، با توجه به اینکه خوشبختانه اکنون همه‌گیری کرونا فروکش کرده، لازم بود که چنین نشست‌هایی مجدد آغاز شود تا با هم‌اندیشی‌ها و همفکری‌هایی که بین مراکز دانشگاهی فعال در کیش صورت می‌پذیرد به یک اتحاد و همگرایی در تعریف برنامه‌های یکپارچه جهت رشد فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در جزیره کیش بینجامد.

رفیعی افزود: حضور دانشگاه‌های سطح اول کشور در جزیره کیش به همراه امکانات و شرایط ویژه‌ای که این جزیره دارد می تواند جزیره کیش را به یکی از قطب‌های مهم منطقه‌ای در امر آموزش و پژوهش تبدیل کند.

وی تاکید کرد: البته این امر مستلزم ارتباط تنگاتنگ دانشگاه‌ها با صنایع و همچنین سازمان‌های مدیریتی کشوری به عنوان سه ضلع اصلی رشد و پیشرفت علمی در این منطقه است و این مهم یکی از اهداف این هم‌اندیشی است.

وی در ادامه گفت: خوشبختانه با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسن‌زاده امام جمعه محترم جزیره کیش، دکتر علی شمسی‌پور نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بخشدار کیش و روسای پردیس‌های دانشگاههای صنعتی شریف، تهران، علوم پزشکی تهران و دانشگاه علم و صنعت و موسسه علوم و فنون کیش و شرکت نفت فلات قاره، موضوعات مهمی مانند چالش‌های پیش روی دانشگاه‌ها در امر ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در جزیره کیش، امکانات و ظرفیت‌های جزیره به همراه نیازهای صنایع و شرکت‌های مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.