شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

جمعه سه آزمون در دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه – چابهار – ایرنا – سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار از برگزاری آزمون در سه گروه استخدامی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، کارشناسی ناپیوسته و همچنین مقطع کاردانی فنی و حرفه‌ای به طور همزمان در روز جمعه هفته جاری با شرکت ۳۸۵ داوطلب به میزبانی دانشگاه […]

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه – چابهار – ایرنا – سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار از برگزاری آزمون در سه گروه استخدامی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، کارشناسی ناپیوسته و همچنین مقطع کاردانی فنی و حرفه‌ای به طور همزمان در روز جمعه هفته جاری با شرکت ۳۸۵ داوطلب به میزبانی دانشگاه بین‌المللی چابهار خبر داد.

ناصر آبروِش روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مجموع داوطلبان آزمون استخدامی وزارت علوم ۱۶۲ نفر هستند که از این تعداد، ۹۶ داوطلب مرد و ۶۶ داوطلب را بانوان تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه آزمون کارشناسی ناپیوسته نیز تعداد ۱۳۵ داوطلب دارد اظهار داشت: این آزمون نیز همچون سایر آزمون‌ها در شرایط بهداشتی و با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی، همزمان با آزمون استخدامی وزارت علوم برگزار خواهد شد.

سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار تصریح کرد: در آزمون کارشناسی ناپیوسته نیز ۴۸ داوطلب زن و ۸۷ داوطلب مرد باهم به رقابت خواهند پرداخت.

او با اشاره به آزمون کاردانی فنی‌ و حرفه‌ای اظهار داشت: در این گروه هم ۸۸ نفر باهم به رقابت می‌پردازند که از این تعداد، ۱۴ داوطلب زن و ۷۴ داوطلب مرد هستند.

آدرس خبر در خبرگزاری ایرنا:

www.irna.ir/news/84432282/

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه

ورود به صفحه اینستاگرام دانشگاه: