یکشنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۳
Sunday, 14 July , 2024

اطلاعیه ها

💠پیام تسلیت دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه غیرانتفاعی بین‌المللی چابهار در پی شهادت دو تن از فرزندان غیور نیروی انتظامی 💠بازدید و نشست امید آفرینی دکتر حمیرا ریگی از دانشگاه بین‌المللی چابهار: دانشگاه بین‌المللی پیشران لوکوموتیو توسعه 🪷برگزاری جشن عید غدیر خم در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: تجلی وحدت و ایمان 🔅حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار برگزار می کند: 💠حضور سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار در مراسم گرامیداشت شهادت دکتر چمران و روز ملی بسیج اساتید 🗳️ رقابت داغ انتخاباتی در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار بازدید سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار از برگزاری موفق آزمون‌های پایان ترم : تضمین کیفیت و نظم در اولویت 🔰حضور ویژه مدیر عامل منطقه آزاد چابهار در آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: گامی بزرگ برای آینده‌ای روشن‌تر

جای تعجب است که مجلس شورای اسلامی علی‌رغم وعده‌هایی که داده به این موضوع رسیدگی نکرده و امیدوارم دادستان کشور و نهادهای قضایی پیگیر این موضوع شوند؛ اگر داروخانه‌داران مجبور به قطع رابطه با این شرکت بیمه‌ای شوند گروه تحت پوشش آسیب خواهند دید.
نویسنده : علی بخشایشی منبع : تسنیم

چالش نقدینگی امروز یکی از مهم‌ترین مشکلات در حوزه بهداشت و درمان کشور به‌خصوص داروخانه‌هاست؛ داروخانه‌هایی که به گفته کارشناسان با مشکلات مالی و پرداخت نشدن مطالبات از سوی سازمان‌های بیمه‌گر با خطر ورشکستگی روبه‌رو شده‌اند.

چندی پیش سعید نمکی وزیر بهداشت درخصوص معوقات سازمان‌های بیمه‌گر گفته بود، مطالبات معوقه وزارت بهداشت از سازمان تامین اجتماعی مربوط به سال گذشته می‌شود که حداقل حدود ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است و هنوز این مبلغ را دریافت نکردیم. معوقاتی که نه تنها برای مراکز درمانی چالش ایجاد کرده است بلکه حال و روز داروخانه‌ها را ناخوش کرده و مشکلاتی را برای بیماران به وجود آورده است.

برای بررسی وضعیت داروخانه‌های استان تهران، وضعیت کمبود برخی اقلام دارویی و قیمت این روزهای داروها با محمدرضا درّی دبیر انجمن داروسازان استان تهران به گفت‌وگو پرداختیم.

*آقای دکتر وضعیت پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها چگونه است؟

درّی: مشکلات بیمه‌ای از آنجایی شکل ماهوی خود را نشان می‌دهد که طرف شرکت های بیمه گر به دلیل قراردادهای یک طرفه در حال حاضر با مشکلات پرداختی مواجه هستند به طوری پرداختی مطالبات به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در زمان دلخواه آنها انجام می‌شود، در حال حاضر ظاهراً بیمه سلامت با چالش‌های بودجه‌ای مواجه است.

در سال ۹۶ بیمه سلامت، با مدیرعامل جدید خود حرکتی را آغاز کرد با این مضمون که در آن سال یک  ماه از مطالبات داروخانه‌ها را باقی گذاشت و اسفندماه آن سال را تسویه نکرد و مطالبات ما را در سال ۹۷ پرداخت کرد، این مطالبات چند ماه پرداخت شد با آنکه صورت حساب ما از سال ۹۶ باز مانده بود در حال دریافت مطالبات در سال ۹۷ بودیم.

در آن زمان وقتی موضوع را پیگیری کردیم متوجه شدیم که بیمه سلامت در بودجه سال ۹۶ را به طور تمام و کمال خرج کرده است و این موضوع به بدعتی تبدیل شد به گونه‌ای که در سال ۹۷ نیز تعداد ماه‌های مطالبات ما به ۳ ماه افزایش یافته است یعنی از سال ۹۷ نیز ما سه ماه مطالبه داریم و پرداخت‌های امسال مجدد از فروردین سال ۹۸ آغاز شد.