شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Saturday, 21 May , 2022
حضور دانشگاه سمنان در رتبه‌بندی «یورپ» ۲۰۲۲-۲۰۲۱

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه سمنان گفت: این دانشگاه توانست نام خود را در جدیدترین نظام رتبه‌بندی یورپ ۲۰۲۲-۲۰۲۱ در میان ۳۰۰۲ دانشگاه‌ برتر جهان و ۵۹ دانشگاه کشور ثبت کند. ‌‌‌‌‌به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، دکتر سیف‌الله سعدالدین با اعلام این خبر گفت: بر اساس نتایج […]

‌‌‌‌‌به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، دکتر سیف‌الله سعدالدین با اعلام این خبر گفت: بر اساس نتایج منتشره در پایگاه اینترنتی نظام رتبه‌بندی یورپ، دانشگاه سمنان در جایگاه یک هزار و ۲۱۳ جهانی و در بین دانشگاههای کشورمان جایگاه ۲۸ را بدست آورده است

دکتر سعدالدین با اشاره به اینکه «یورپ» از نظام‌های رتبه‌بندی جهانی است که مؤسسه‌های جهان‌تراز را شناسایی و جایگاه آنها را در برابر یک‌دیگر ارزیابی می‌کند تصریح کرد: شمار مقاله‌ها، شمار استنادها، شمار کل انتشارات، بهره‌وری علمی، تأثیر پژوهشی، و همکاری جهانی؛ شش ملاک کلیدی نظام «یورپ» برای ارزیابی مؤسسه‌های آموزش عالی است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان با بیان اینکه حدود ۶۰ دانشگاه ایرانی شامل دانشگاه‌های جامع، دانشگاه‌های علوم پزشکی، دانشگاه‌های صنعتی و غیره موفق به حضور در رتبه‌بندی یورپ (۲۰۲۲-۲۰۲۱) شده‌اند افزود: دانشگاه سمنان در بین دانشگاه‌های جامع وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بعد از دانشگاه‌های تهران، تربیت مدرس، تبریز، شیراز، فردوسی مشهد، شهید بهشتی، کاشان، گیلان، اصفهان، محقق اردبیلی و پیام نور موفق به کسب رتبه ۱۲ ام کشور شده است.

دکتر سعدالدین در ادامه تصریح کرد: اطلاعات موردنیاز بدون خود اظهاری دانشگاه‌های حاضر در رتبه‌بندی و صرفاً توسط مؤسسه یورپ از طریق پایگاه‌های بین‌المللی InCites و Web of science استخراج‌شده است.

شایان‌ذکر است دانشگاه سمنان در سال‌های قبل نیز در این رتبه‌بندی حضور داشت که در جدیدترین رتبه‌بندی اعلام‌شده رتبه بهتری را به خود اختصاص داده است.