سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
حضور سفیر کشور رومانی در دانشگاه اصفهان

خانم میرلا کارمن گرکو سفیر کشور رومانی ضمن حضور در دانشگاه اصفهان با مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه اصفهان دیدار و گفتگو کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه اصفهان دکتر سید کمیل طیبی در این دیدار ضمن معرفی دانشگاه اصفهان و با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه اصفهان به عنوان یک دانشگاه جامع، زمینه […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اصفهان دکتر سید کمیل طیبی در این دیدار ضمن معرفی دانشگاه اصفهان و با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه اصفهان به عنوان یک دانشگاه جامع، زمینه همکاری را با دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور رومانی در قالب تبادل اسناد و دانشجو و پروژه‌های مشترک بسیار مساعد دانست.

وی اظهار داشت: دانشگاه اصفهان در حوزه‌های علوم پایه، علوم انسانی و فنی و مهندسی در سطح ملی و بین المللی فعال و مطرح است. دکتر طیبی همچنین با اشاره به تفاهم‌نامه خواهرخواندگی اصفهان و شهر یاش رومانی، گسترش همکاری‌های علمی و فرهنگی را روش موثری برای فعال‌سازی تفاهم‌نامه دانست، چنانچه گسترش زبان‌های فارسی و رومانی در دستور قرار گیرد. دکتر طیبی گفت: برگزاری چندین وبینار علمی بین دانشگاه اصفهان و دانشگاه‌های رومانی در آینده نزدیک می‌تواند نقطه شروع خوبی باشد.

خانم میرلا کارمن گرکو سفیر رومانی نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه اصفهان بر توسعه روابط علمی دانشگاه های رومانی با دانشگاه اصفهان تاکید و تصریح نمود: دانشگاه های رومانی تمایل بسیار زیادی برای برقراری ارتباط با دانشگاه اصفهان دارند.

وی همچنین ضمن معرفی دانشگاه های رومانی تصریح نمود: دانشگاه های رومانی در رشته های علوم انسانی، پزشکی و فنی و مهندسی تمایل همکاری با دانشگاه اصفهان را دارند.

خانم سفیر همچنین به دانشجویان بسیار مستعد ایرانی در دانشگاه های رومانی اشاره نمود. وی در ادامه افزود: کرسی زبان فارسی در دانشگاه بخارست در حوزه آموزش زبان فارسی با دانشگاه اصفهان همکاری می نماید. وی اظهار امیدواری نمود دانشگاه اصفهان مشارکت خوبی در برگزاری بزرگداشت یکصد و بیستمین روابط ایران و رومانی در سال آینده ایفا نماید.

خانم دکتر نقوی مسئول بین‌المللی سازی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی نیز ضمن معرفی این دانشکده خواستار برقراری روابط علمی بین دانشگاه های دو کشور شد.

همچنین دکتر حمیدرضا مراتب مسئول بین‌المللی‌سازی دانشکده فنی و مهندسی نیز به معرفی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اصفهان پرداخت و پتانسیل های موجود در این دانشکده را ارائه کرد.

دکتر امیر یوسفی معاون دفتر همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه نیز به معرفی مرکز آموزش های زبان فارسی و برنامه‌های متنوع این مرکز پرداخت و برای برقراری ارتباط بین دانشکده زبان های خارجی و همچنین ارایه دوره‌های فارسی‌آموزی به دانشگاه‌های رومانی اعلام آمادگی کرد.

گفتنی است این دیدار با حضور خانم میرلا کارمن گرکو سفیر رومانی، خانم آلکساندرا میگمائلا ایندریو دبیر دوم سفارت، دکتر سید کمیل طیبی مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه، دکتر حمیدرضا مراتب مسئول بین المللی سازی دانشکده فنی و مهندسی، خانم دکتر اعظم نقوی مسئول بین المللی سازی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دکتر محمد امیر یوسفی معاون دفتر همکاری های علمی و بین المللی، خانم طباطبایی مترجم سفارت، خانم شفیعی کارشناس وزارت امورخارجه اصفهان و خانم حوری زارعی کارشناس روابط بین الملل در محل دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه برگزار شد.