یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۰
Sunday, 17 October , 2021
حضور موفق دانشگاه محقق اردبیلی بین ۴۰۰ دانشگاه برتر جهان در رتبه بندی تایمز

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی از حضور شایسته این دانشگاه در بین ۴۰۰ دانشگاه برتر جهان در رتبه بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۲ در حوزه مهندسی (Engineering) خبر داد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل ازدانشگاه محقق اردبیلی، دکتر داود سیف زاده با اعلام این خبر، گفت: در حوزه موضوعی […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل ازدانشگاه محقق اردبیلی، دکتر داود سیف زاده با اعلام این خبر، گفت: در حوزه موضوعی مهندسی که شامل زیرحوزه‌های “مهندسی عمومی“، “مهندسی برق و الکترونیک”، “مهندسی مکانیک و هوافضا”، “مهندسی عمران”، و همچنین” مهندسی شیمی “است، ۴۱ دانشگاه ایرانی در جمع ۱۱۸۸ دانشگاه برتر دنیا قرار گرفته‌اند که در این بین دانشگاه محقق اردبیلی به صورت مشترک با دانشگاه‌های تهران، صنعتی امیر کبیر، علم و صنعت ایران، مراغه، و دانشگاه آزاد واحد نجف آباد ضمن قرار گرفتن در رده‌های ۳۰۱-۴۰۰ به عنوان یکی از ۴۰۰ دانشگاه برتر جهان در این حوزه موضوعی انتخاب شده است.

وی یادآور شد: سال قبل ۵ دانشگاه ایرانی رتبه بهتری نسبت به دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه بندی حوزه مهندسی کسب کرده بودند، درحالی که امسال تنها ۴ دانشگاه ایرانی موفق به کسب رتبه‌های برتر نسبت به دانشگاه محقق اردبیلی شده‌اند که حاکی از بهبود نسبی جایگاه این دانشگاه در بین دانشگاه‌های ایرانی است.

سیف زاده تصریح کرد: چاپ حداقل ۵۰۰ مقاله در ۵ سال اخیر شرط لازم برای ورود به رتبه بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۲ در حوزه مهندسی بوده است که دانشگاه هاروارد به عنوان بهترین دانشگاه جهان و همچنین دانشگاه‌های صنعتی شریف و تبریز با قرار گرفتن در رده‌های ۲۵۰ -۲۰۱ به صورت مشترک به عنوان بهترین دانشگاه‌های ایران در این حوزه موضوعی شناخته شده‌اند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه منبع اطلاعاتی مورد استفاده در رتبه بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۲ داده‌های پایگاه‌های استنادی (برای تولیدات علمی بازه زمانی ۲۰۲۰-۲۰۱۶ و برای استنادات علمی بازه زمانی ۲۰۲۱-۲۰۱۶) بوده است، خاطر نشان کرد: موسسه تایمز دانشگاه‌های جهان را در ۱۱ حوزه موضوعی مختلف رتبه بندی می‌کند که از این میان نتایج مربوط به حوزه‌های “علوم فیزیکی”، “علوم زیستی”، “درمان و سلامت”، “فیزیولوژی”، “علوم کامپیوتر” و “مهندسی”، تاکنون اعلام شده و نتایج رتبه بندی ۵ حوزه موضوعی دیگر در ماه‌های آینده منتشر خواهد شد.

ر. ا ۵۲/ س. ر ۶۲