چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
حمایت دانشگاه تبریز از برگزاری نهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی ۲۰۲۱ RINOTEX

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز از حمایت این دانشگاه از برگزاری نهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی RINOTEX۲۰۲۱ خبر داد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه تبریز، دکتر عسگری با اشاره به اینکه دانشگاه تبریز همچون سال‌های قبل مسئولیت زون فناوری‌های نانو را دراین نمایشگاه برعهده دارد، […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه تبریز، دکتر عسگری با اشاره به اینکه دانشگاه تبریز همچون سال‌های قبل مسئولیت زون فناوری‌های نانو را دراین نمایشگاه برعهده دارد، گفت: هیات رئیسه دانشگاه تبریز تخفیف ۵۰ درصدی برای ثبت نام فناوران این دانشگاه در این نمایشگاه در نظر گرفته است.

وی افزود: تخفیف ۲۰ درصدی دیگری نیز توسط برگزارکنندگان نمایشگاه برای مراکز دانشگاهی در نظر گرفته شده است که در کل شرکت کنندگان دانشگاه تبریز در این نمایشگاه می توانند از تخفیف ۷۰ درصدی برای حضور استفاده کنند.

دکتر عسگری در ادامه با بیان اینکه متاسفانه در دو سال اخیر به دلیل شیوع ویروس کرونا امکان برگزاری نمایشگاه‌های فناورانه به شکل مطلوب در کشور نبوده است، اضافه کرد: از طرفی RINOTEX با هشت دوره برگزاری از جایگاه مناسبی در بین صنعت گران، فناوران و سرمایه گذارن در منطقه و کشور برخوردار است، نمایشگاه امسال هم فرصت مغتنمی برای معرفی محصولات و خدمات فناورانه است.

دکتر عسگری در ادامه، حمایت دیگر دانشگاه تبریز از اساتید جهت حضور در این نمایشگاه را مساعدت جهت پرداخت هزینه‌های ثبت نام نمایشگاه از محل گرانت آنها اعلام کرد و گفت: با توجه به جایگاه ویژه دانشگاه تبریز از نظر علمی و فناوری در منطقه و کشور، حرکت به سمت کاربردی کردن تحقیقات دانشگاهی از طریق ایجاد واحدهای فناور و دانش بنیان توسط اساتید، فارغ التحصیلان و دانشجویان دانشگاه تبریز می‌تواند در پیشرفت و توسعه کشور و همچنین در راستای تقویت اقتصاد دانش بنیان بسیار تاثیرگذار باشد.

پوستر، فراخوان و نحوه ثبت نام و حضور در نمایشگاه نوآوری و فناوری در سایت نمایشگاه به آدرس www.rinotex.ir وwww.rrto.ir در دسترس علاقمندان قرار دارد.

گفتنی است امسال نهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی RINOTEX2021 از تاریخ ۱۷ الی ۲۱ آبان ماه سال جاری در نمایشگاه بین المللی تبریز برگزار خواهد شد. این نمایشگاه در پنج بخش شامل: ایده های فناورانه، شتابدهی و جذب سرمایه، توسعه و تجاری سازی فناوری، فروش محصولات فناورانه و نیازمندی‌های فناورانه و در ۲۱ زون تخصصی برنامه ریزی شده است و فرصت ثبت نام در این نمایشگاه تا تاریخ ۳۱ مهرماه سال جاری است.

ل.س ۴۲/ س.ر ۶۲