پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
حمایت ۲۰۰ میلیون تومانی وزارت علوم از پارک های علم و فناوری برگزار کننده رویداد تانا

چهارشنبه، ۲ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۳۵۲۰۲۲-۱۱-۲۳اقتصادی به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه استان ها خبرگزاری دانشجو، کارگروه عملیاتی سازی شعار محوری سال در لرستان ظهر روز سه شنبه اول آذرماه با حضور معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، – معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با اشاره به برگزاری رویداد […]

چهارشنبه، ۲ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۳۵۲۰۲۲-۱۱-۲۳اقتصادی

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه استان ها خبرگزاری دانشجو، کارگروه عملیاتی سازی شعار محوری سال در لرستان ظهر روز سه شنبه اول آذرماه با حضور معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، – معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با اشاره به برگزاری رویداد تانا گفت: وزات علوم از هر پارک علم و فناوری که این رویداد را اجرا کند مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان برای صاحبان طرح های منتخب و اگر طرح ها در سامانه نان وارد شود، مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان دیگر نیز از حمایت می کند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه استان ها خبرگزاری دانشجو، کارگروه عملیاتی سازی شعار محوری سال در لرستان ظهر روز سه شنبه اول آذرماه با حضور معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، مدیران پارک علم و فناوری و روسای دستگاه های اجرایی استان  لرستان ، با هدف بررسی راهکارهای تحقق شعار سال و تقویت زیست بوم نوآوری و فناوری در این استان برگزار شد.

رییس پارک علم و فناوری لرستان در ابتدای این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده در کارگروه عملیاتی سازی شعار محوری سال استان لرستان ارائه داد و اقدامات و پیشنهادات پارک علم و فناوری لرستان در جهت اجرای آیین نامه حمایت از تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین در حوزه علوم تحقیقات و فناوری را تشریح نمود.

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.