شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
خبر مهم برای دانشجویان درباره کلاس‌های حضوری! – تازه نیوز

به گزارش تازه‌نیوز، قاسم عمو عابدینی با اشاره به غیبت‌های غیرموجه دانشجویان با توجه به حضوری بودن آموزش گفت: تمام کلاس‌های دانشگاه به صورت حضوری برگزار می‌شود، بدیهی است، غیبت‌های غیر موجه مشمول مقررات آموزشی خواهد شد. به نقل از مهر، وی ادامه داد: بر اساس مقررات آموزشی چنانچه دانشجویی سه مرتبه غیبت غیرموجه داشته […]

به نقل از مهر، وی ادامه داد: بر اساس مقررات آموزشی چنانچه دانشجویی سه مرتبه غیبت غیرموجه داشته باشد، برای بار چهارم باید آن درس را حذف کند.

معاون آموزشی وزارت علوم افزود: تمام دانشجویان می‌دانند که بر اساس مقررات آموزشی اگر سه جلسه غیبت غیرموجه داشته باشند، جلسه چهارم دیگر نمی‌توانند در کلاس حاضر شده و باید درس را حذف کنند چون دانشکده و آموزش می‌تواند به دانشجو اعلام کند که وی اجازه ورود به امتحان مربوطه را ندارید و اگر امتحان را هم ندهد برای وی صفر رد می‌شود.

دانشگاه خوارزمی و دانشگاه شهید بهشتی نیز در هفته اخیر بر رعایت قوانین و ضوابط آموزشی تاکید و اعلام کرده‌اند: طبق آئین نامه‌های آموزشی دانشجویی که سر کلاس نرود غیبت خواهد خورد و اگر این غیبت‌ها بیشتر از حد مجاز شود موجب حذف درس و محرومیت از امتحان خواهد شد.