چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
خوابگاه متأهلی نور‌الشهدا ی دانشگاه شیراز مورد بهره برداری قرار گرفت

به مناسبت بزرگداشت هفته بسیج، خوابگاه متأهلی نورالشهدای دانشگاه شیراز که مورد نوسازی کامل قرار گرفته است، به بهره‌برداری رسید. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شیراز، همزمان با هفته‌ی بسیج، مراسم افتتاحیه‌ی خوابگاه متأهلی نورالشهدای دانشگاه شیراز با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیأت‌رئیسه و جمعی از کارکنان و دانشجویان این […]

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شیراز، همزمان با هفته‌ی بسیج، مراسم افتتاحیه‌ی خوابگاه متأهلی نورالشهدای دانشگاه شیراز با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیأت‌رئیسه و جمعی از کارکنان و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.
به‌گفته‌ی معاون دانشجویی-فرهنگی دانشگاه شیراز، این خوابگاه با ظرفیت اسکان ۴۵ دانشجوی متأهل، با نیک‌اندیشی و مشارکت بخش خصوصی و صرف هزینه‌ای بالغ‌بر ۶میلیاردتومان، نوسازی کامل شده و به بهره‌برداری رسیده است.
تأثیر گسترش خوابگاه‌های متأهلی در کاهش هزینه های زندگی دانشجویان متاهل
دکتر علی حفیظی، معاون دانشجویی-فرهنگی دانشگاه شیراز در آیین گشایش این خوابگاه، ضمن گرامیداشت هفته‌ی بسیج و یاد و خاطره‌ی امام راحل و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، گسترش و نوسازی خوابگاه‌های متأهلی در دانشگاه را از جمله اهداف پیش روی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه معرفی کرد
وی افزود: گسترش خوابگاه‌های متأهلی و بهسازی و نوسازی خوابگاه‌های موجود، علاوه‌بر ارتقای سطح دانشگاه، در گسترش ازدواج دانشجویان نیز تأثیر بسزایی دارد؛ چراکه اکثر دانشجویان ساکن در خوابگاه‌های متأهلی، از دانشجویان تحصیلات تکمیلی هستند و اسکان در خوابگاه‌های متأهلی بخش زیادی از مشکلات معیشتی دانشجویان را حل می‌کند و این مسأله در ارتقای کیفی مسائل آموزشی دانشجویان تأثیر بسزایی دارد.
دکتر حفیظی گفت: دانشگاه شیراز درطول چندسال گذشته، برنامه‌ی نوسازی خوابگاه‌ها را به‌جای بهسازی آن در پیش گرفته که امید است مسؤولان در وزارت علوم و دانشگاه نیز این مهم را در اولویت قرار دهند.

اجرای مدل خیّر-سرمایه‌گذار در دانشگاه شیراز برای اولین‌بار در کشور
در ادامه، دکتر محمدحسین ستایش، معاون اداری-مالی دانشگاه شیراز نیز ضمن قدردانی از خیِّر نیک‌اندیش این پروژه و دست‌اندرکاران این طرح، به‌ویژه کارکنان واحد طرح‌های عمرانی دانشگاه، از ابداع مدل خیّر-سرمایه‌گذار، در دوران تصدی خود طی سال‌های گذشته خبر داد و گفت: این طرح برای اولین‌بار در کشور، از سوی دانشگاه شیراز اجرا شد و پیش‌از این در کشور سابقه نداشت.
او توضیح داد: در مدل خیّر-سرمایه‌گذار، نیک‌اندیشانی که ازیک طرف قصد انجام کار خیر در محیط دانشگاه را داشتند و از طرف دیگر می‌خواستند نرخ بازدهی این کار که در سال‌های آتی به دانشگاه بازمی‌گردد را مجدداً دریافت و صرف امور خیر بعدی بکنند؛ مشارکت کردند که تاکنون موفق بوده و نتیجه‌ی مثبتی داشته است.
معاون اداری-مالی دانشگاه شیراز از دشواری انجام این مدل در کشور، به‌دلیل جدیدبودن و نبود قانون ویژه برای آن سخن گفت و اظهار داشت: در قوانین و اسناد بالادستی کشور، برای این مدل خیّر-سرمایه‌گذار، قانونی تعریف نشده است؛ از همین‌رو ما مجبوریم برای انجام این طرح، از برخی از قوانین و اسناد بالادستی سرمایه‌گذاری کشوری و همین‌طور برخی از قوانین خیّرساز استفاده کنیم.
تقدیر از دکتر مژگان متین‌زاده، خیّر مشارکت‌کننده در این پروژه، ازسوی رئیس دانشگاه، حسن ختام این مراسم بود.
گفتنی‌ست، در حاشیه‌ی مراسم گشایش خوابگاه متأهلی نورالشهدای دانشگاه شیراز، دکتر مؤذنی، رئیس دانشگاه، به‌همراه دیگر مسؤولان دانشگاه، به گفت‌وگویی صمیمانه با دانشجویان متأهل ساکن در خوابگاه‌های دانشجویی پرداختند و درجریان دغدغه‌ها و مسائل وی قرار گرفتند.

م. ع ۶۰