پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
خوانش اشعار فارسی در رادیو دولتی پاکستان | مسئول بخش فارسی

مسئول بخش فارسی برون مرزی رادیو دولتی پاکستان در دیدار با رایزن فرهنگی کشورمان در اسلام آباد خواستار خوانش اشعار فارسی و شرح آن به زبان اردو در رادیو دولتی پاکستان شد. – رایزن فرهنگی کشورمان در اسلام آباد اظهار داشت: دو کشور ایران و پاکستان مشترکات فرهنگی و ظرفیت های رسانه […]

– رایزن فرهنگی کشورمان در اسلام آباد اظهار داشت: دو کشور ایران و پاکستان مشترکات فرهنگی و ظرفیت های رسانه ای متنوع و فراوانی دارند.

وی با اشاره به همسایگی دو کشور ایران و پاکستان، به پیشینه، اهمیت و جایگاه زبان و ادبیات فارسی در شبه قاره و پاکستان به عنوان پل مستحکم فرهنگی فی مابین پرداخت و بر نقش مؤثر رسانه های پاکستان در این زمینه و نیز بر ارتباط مستقیم رسانه های دو کشور تأکید کرد.

خزاعی در عین حال، آمادگی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسلام آباد را برای توسعه هرگونه همکاری مشترک فرهنگی و رسانه ای با رادیو دولتی پاکستان اعلام کرد.

آمادگی وزارت علوم قزاقستان برای راه اندازی مراکز آموزش زبان فارسی لزوم تجهیز بخش فارسی رادیو برون مرزی دولتی پاکستانبنگش، مسئول بخش فارسی برون مرزی رادیو دولتی پاکستان با تأکید بر معرفی فرهنگ و هنر ایران زمین به پاکستانی ها، گفت: پیشنهاد می شود استادان زبان فارسی و شاعران پارسی گوی در رادیو پاکستان حضور یابند و به منظور آشنایی مردم ادب دوست پاکستان، اشعار فارسی را قرائت کرده و آن ها را به اردو شرح دهند که قطعا برای م

آخرین اخبار سرویس:

خوانش اشعار فارسی در رادیو دولتی پاکستان

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.