یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023

مشاور وزیر علوم و دبیر ستاد خیرین وزارت علوم گفت: ما عموم خیرین را لوکوموتیوهای توسعه کسب کار و اشتغال کشور می دانیم. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازایکنا از خراسان رضوی، مصطفی زمانیان مشاور وزیر علوم و دبیر ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، امروز ۲۴آذرماه، در دوره آموزشی مدیریت […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازایکنا از خراسان رضوی، مصطفی زمانیان مشاور وزیر علوم و دبیر ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، امروز ۲۴آذرماه، در دوره آموزشی مدیریت اجرایی در سازمان های مردم نهاد ویژه بنیادهای حامیان دانشگاهی که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تمرکز ستاد خیرین دانشگاهی به سمت اشتغال و حوزه فناوری و پژوهش است.

وی با بیان اینکه قبلا تمرکز روی ساختمان و زیرساخت های  فیزیکی بوده است، ادامه داد: با توجه رویکردی که  ستاد خیرین در دوره جدید داشته، تلاش کرده است تمرکز را از موضوع فوق به سمت حوزه های اشتغال زایی، خیرین حوزه علم فناوری پژوهش سوق دهد.

زمانیان بیان کرد: در طول چند ماه گذشته اقداماتی را برای استفاده از ظرفیت خیرین در توسعه زیرساخت فناوری و تأسیس چند برج فناوری از طریق سرمایه گذاری توسط چند خَیر در دانشگاه صنعتی امیر کبیر انجام شده است که  امیدوار هستیم به نتیجه برسیم.

دبیر ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: موضوع دیگری را در حال پیگیری هستیم که در شرف نهایی شدن است، موضوع تدوین سند ملی توسعه وقف علم و فناوری است که به عنوان یک سند راهبردی در راهبری بخش وق