سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
دانش‌آموختگان دانشگاهی باید در شرکت‌های دانش‌بنیان مشغول به کار شوند

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در آیین گشایش سیزدهمین کنگره ملی مهندسی عمران: دانش‌آموختگان دانشگاهی باید در شرکت‌های دانش‌بنیان مشغول به کار شوند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی اصفهان، دکتر علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم صبح امروز (سه‌شنبه) در آیین گشایش سیزدهمین کنگره […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی اصفهان، دکتر علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم صبح امروز (سه‌شنبه) در آیین گشایش سیزدهمین کنگره ملی مهندسی عمران با بیان اینکه در کشورمان به‌شدت نسبت به حوزه فناوری و نوآوری در ساختمان جفا شده است؛ بیان داشت: ما هنوز مرکز رشد تخصصی و پارک علم و فناوری در زمینه مهندسی عمران و ساختمان نداریم.

رویداد بزرگ سیزدهمین کنگره ملی مهندسی عمران به‌صورت مجازی و حضوری در دانشگاه صنعتی اصفهان به‌صورت حضوری و برخط صبح امروز سه‌شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه در تالار شهید فتوحی دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز به کار کرد.

دکتر علی خیرالدین که به‌عنوان سخنران اصلی این کنگره به‌صورت برخط حضور داشت با برشمردن اقدامات مؤثر عمرانی در کشور گفت: در حوزه عمران در کشورمان اتفاق‌های خوبی افتاده است. ساخت رصدخانه پیشرفته، برج میلاد تهران، برج تجارت جهانی تبریز، مجموعه سیتی‌سنتر اصفهان، پل هشتم کابلی اهواز، برج‌های مهر و ماه مشهد، بازار بزرگ ایران در تهران، سد کرخه و آزادراه تهران – شمال توسط مهندسان داخلی ساخته شده و موجب افتخار جامعه مهندسان عمران است.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم تصریح داشت: زیست‌بوم فناوری و نوآوری پیشران اقتصاددانش بنیان در کشور است و باید در این زمینه اقدامات اساسی انجام دهیم.

وی با اشاره به باید در آموزش مهندسی متناسب با نیاز کشور برنامه‌ریزی خاطرنشان کرد: حدود ۴۰ درصد از بیکاران، دانش‌آموختگان دانشگاهی هستند که با کارآفرینی و اشتغال دانش‌بنیان می‌توان مشکلات این گروه را برطرف کرد.

دکتر خیرالدین طرح دستیار فناوری را یکی از برنامه‌های حوزه فناوری وزارت علوم دانست و افزود: دانشجویان می‌توانند حین تحصیل به مدت ۶ ماه در یک شرکت دانش‌بنیان به‌منظور آشنایی با حوزه فناوری و نوآوری مشغول کار شوند که دستمزدی نیز متناسب با مقطع تحصیلی به آنها پرداخت می‌شود.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در آیین افتتاحیه کنگره ملی مهندسی عمران، این کنگره را محفلی برای معرفی تازه‌ترین دستاوردهای حوزه عمران معرفی و بیان داشت: ۱۶ دانشگاه و پژوهشگاه برتر کشور در این کنگره حضور دارند و متخصصان گرد هم جمع شده‌اند تا تازه‌های این حوزه را در اختیار دانشجویان قرار دهند.

دکتر میبدی ابراز امیدواری کرد: برگزاری این کنگره راهی برای معرفی دانش بیشتر در حوزه عمران باشد تا روزبه‌روز شاهد اقتدار بیشتر کشور در این حوزه باشیم.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، اعلام آمادگی این دانشگاه را برای توسعه گروه‌های آموزشی مرتبط با موضوعات کنفرانس مهندسی عمران خبر داد و خاطرنشان کرد: رویکرد هیئت جذب دانشگاه باید به سمت جذب نیروهای جوان و نخبه برای توسعه دانش روز مهندسی عمران در دانشگاه صنعتی اصفهان باشد.

گفتنی است سیزدهمین کنگره ملی مهندسی عمران در روزهای ۲۱ تا ۲۲ اردیبهشت نیز با ارائه مقالات، کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی به‌صورت برخط برگزار می‌شود.