یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
دانشجویان سطح تحلیل خود را نسبت به حوادث جاری ارتقاء دهند

چهارشنبه، ۱۶ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۰۷:۴۰۲۰۲۲-۱۲-۰۷سیاسی قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با عنوان اینکه دانشگاه با حضور دانشجو معنا می یابد، ضمن گرامیداشت روز دانشجو گفت: انقلاب اسلامی ایران با ماهیت استکبارستیزی بر محوریت توحید شکل گرفت که مغایر با مقاصد غرب و شرق بود و بر این اساس […]

چهارشنبه، ۱۶ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۰۷:۴۰۲۰۲۲-۱۲-۰۷سیاسی

قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با عنوان اینکه دانشگاه با حضور دانشجو معنا می یابد، ضمن گرامیداشت روز دانشجو گفت: انقلاب اسلامی ایران با ماهیت استکبارستیزی بر محوریت توحید شکل گرفت که مغایر با مقاصد غرب و شرق بود و بر این اساس آنها با شکل .

– قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با عنوان اینکه دانشگاه با حضور دانشجو معنا می یابد، ضمن گرامیداشت روز دانشجو گفت: انقلاب اسلامی ایران با ماهیت استکبارستیزی بر محوریت توحید شکل گرفت که مغایر با مقاصد غرب و شرق بود و بر این اساس آنها با شکل دادن جنگ احزابی علیه انقلاب اسلامی درصدد ضربه زدن به این انقلاب و دستیابی به اهداف شوم خود هستند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر جعفرپور در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که به صورت ویدئوکنفرانس در دانشگاه پیام نور برگزار شد، افزود: انتظار ما از دانشجویان فرهیخته کشور این است که سطح تحلیل خود را نسبت به حوادث اخیر از سطوح جاری جامعه به سطوح بالاتر ارتقاء داده و با فعالیت های جهادی ماهیت استکبار ستیز انقلاب اسلامی را تبیین کنند.

وی با اشاره به نظریه نظام انقلابی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری افزود: جمع کردن دو واژه نظام که صحبت از ثبات و سخت افزار است با واژه انقلاب به معنای جوشش و تحرک؛ به این معناست که انقلاب اسلامی

برچسب ها: دانشجوانقلاب اسلامیانقلاب اسلامی ایرانروز دانشجو

آخرین اخبار سرویس:

دانشجویان سطح تحلیل خود را نسبت به حوادث جاری ارتقاء دهند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.