یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۰
Sunday, 17 October , 2021
دانشگاه الزهرا (س) به دانشجویان وام ده میلیون تومانی پرداخت می‌کند

دانشگاه الزهرا (س) با هدف کمک به حل مشکلات اقتصادی به دانشجویان نیازمند وام ده میلیون تومانی پرداخت می‌کند. به گزارش اداره‌کل رواب، عمومی وزارت علوم، به نقل از دانشگاه الزهرا، معاونت دانشجویی این دانشگاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پیرو انعقاد تفاهم‌نامه طرح همیاران مهر بین دانشگاه الزهرا (س) و بانک قرض الحسنه مهر ایران […]

به گزارش اداره‌کل رواب، عمومی وزارت علوم، به نقل از دانشگاه الزهرا، معاونت دانشجویی این دانشگاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پیرو انعقاد تفاهم‌نامه طرح همیاران مهر بین دانشگاه الزهرا (س) و بانک قرض الحسنه مهر ایران به منظور کمک به حل مشکلات اقتصادی دانشجویان، امکان دریافت وام تا سقف حداکثر صد میلیون ریال با بازپرداخت ۲۴ ماهه برای دانشجویان واجد شرایط میسر شده است.

بر اساس این گزارش، وام به دانشجویانی تعلق خواهد گرفت که شرایط دریافت وام آن‌ها از سوی واحد مددکاری اجتماعی تایید شده باشد. دانشجویان عزیز چنانچه متقاضی دریافت این تسهیلات هستند.

س. ر ۶۲