سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
دانشگاه برای گره‌های فرهنگی و رفتاری جامعه برنامه داشته باشد

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرستان اردبیل با قدردانی از دانشگاه محقق اردبیلی در برگزاری همایش ملی دانشگاه آرمانی گفت: دانشگاه برای گره‌های فرهنگی و رفتاری جامعه برنامه داشته باشد. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، آیت الله سیدحسن عاملی در نشست با عوامل برگزاری همایش […]

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، آیت الله سیدحسن عاملی در نشست با عوامل برگزاری همایش ملی دانشگاه آرمانی با بیان اینکه دانشگاه باید برای گره‌های فرهنگی و رفتاری جامعه برنامه داشته باشد، گفت: دانشگاه باید به نحوی عمل کند تا برای مشکلات علمی و صنعتی جامعه راه حل ارائه کند.

وی با اشاره به اقدام دانشگاه محقق اردبیلی برای برگزاری همایش ملی دانشگاه آرمانی افزود: مباحث علمی بسیار خوب است به شرطی که کاربردی باشد و به ثروت تبدیل شود.

آیت الله عاملی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی جزو دانشگاه های برجسته در سطح کشور به حساب می آید، تصریح کرد: این دانشگاه علاوه بر فعالیت های روزمره خود، باید در سه موضوع مهم دانشگاه آرمانی، خانواده آرمانی و ارتباط با علویان ترکیه بیش از پیش تاثیرگذار باشد.

دکتر عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه همایش دانشگاه آرمانی پیرو نظر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در این دانشگاه برگزار خواهد شد، افزود: نیاز است تا مجامع علمی در حوزه دانشگاه آرمانی بیشتر از گذشته کار کنند.

وی ضمن قدردانی از توجه نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل به دانشگاه محقق اردبیلی و ارجاع موضوعات روز به این دانشگاه، افزود: این کار نشان دهنده اعتماد نماینده ولی فقیه در استان به محیط علمی و دانشگاه است.

دکتر عباس فنی اصل معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه برگزاری کارگاه ها، ارسال پیام های هفتگی و برگزاری مسابقات مختلف در راستای همایش ملی دانشگاه آرمانی در دستور کار قرار گرفته است، افزود: این همایش بهمن ماه سالجاری در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می شود..

گفتنی است در ادامه دکتر فرشاد کیوان بهجو دبیر علمی و دکتر محمد حسن زاده دبیر اجرایی همایش به ارائه گزارش پرداختند. ‌‌‌‌‌‌