دوشنبه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۱
Monday, 4 July , 2022
دانشگاه بناب با دانشگاه آتاتورک ترکیه تفاهم نامه همکاری امضا کرد

پروفسور اومر چوماکلی رییس دانشگاه آتاتورک ترکیه، به همراه تنی چند از معاونان و مسئولین این دانشگاه از دانشگاه بناب بازدید کردند. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بناب؛ در طی این بازدید که با میزبانی دکتر مجتبی عباسیان سرپرست دانشگاه بناب و هیات رئیسه این دانشگاه همراه بود، در خصوص […]

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بناب؛ در طی این بازدید که با میزبانی دکتر مجتبی عباسیان سرپرست دانشگاه بناب و هیات رئیسه این دانشگاه همراه بود، در خصوص گسترش و تعمیق همکاریهای علمی و آموزشی بحث و تبادل نظر شد.

شایان ذکر است که دانشگاه بناب و دانشگاه آتاترک ترکیه از چند سال قبل با امضای تفاهم نامه همکاری، روابط علمی و آموزشی گسترده‌ای دارند.

در بازدید امروز نیز علاوه بر تمدید تفاهم نامه همکاری مشترک، برای تعریف طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی مشترک در خصوص مسائل زیست محیطی، حوزه‌های تخصصی فنی و مهندسی و همچنین مبادله استاد و دانشجو و برگزاری سمینارهای بین المللی مشترک، و استفاده محققان هر دو دانشگاه از امکانات آزمایشگاهی یکدیگر توافق شد.

پروفسور مجتبی عباسیان در تشریح دستاوردهای این بازدید خاطرنشان کرد: دانشگاه بناب امروزه به دلیل تاریخ و فرهنگ مشترک، توانایی توسعه همکاری های علمی و آموزشی با سایر دانشگاه های جهان به ویژه با کشورهای همسایه را دارد.

وی ادامه داد: ایران و ترکیه به راحتی می‌توانند ارتباطات مشترک را در زمینه‌های مختلف علمی و پژوهشی توسعه دهند و دیپلماسی علمی نیز بهترین گزینه برای گسترش مشارکت‌های هر دو کشور است.

سرپرست دانشگاه بناب اذعان کرد: در دیدار امروز نیز ضمن معرفی توانمندی ها و دغدغه‌های پژوهشی مطرح در کشور و دانشگاه بناب با توانایی‌ها و امکانات دانشگاه آتاترک نیز آشنا شدیم.

وی در خصوص توافق‌های جدید انجام یافته بین دو مرکز آموزش عالی خاطر نشان کرد: توافق شد تا در راستای دستیابی به زمینه های مشترک همکاری علمی سالانه با تعریف تعداد مشخصی طرح پژوهشی مشترک و تبادل پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی از حداکثر ظرفیت ها و تجربیات طرفین استفاده گردد تا در راستای حل مشکلات جامعه قدم‌های موثری برداشته شود.

پروفسور اومر چوماکلی، رئیس دانشگاه آتاتورک نتایج این بازدید را مثبت ارزیابی کرد و گفت: دانشگاه‌های ترکیه تمایل زیادی به گسترش همکاری‌های مشترک در بخش‌های مختلف آموزشی و پژوهشی دارند، و با رایزنی و آشنایی با ظرفیت های دو دانشگاه می توان این همکاریها را بیش از پیش توسعه داد.

وی ضمن اظهار خرسندی از حضور در شهر زیبای بناب افزود: امروز تبادل نظر و بحث‌های مفیدی در خصوص گسترش و تسریع این همکاری‌ها صورت گرفت و امیدواریم با رایزنی و آشنایی با ظرفیت‌های دو دانشگاه این همکاریها را بیش از پیش توسعه دهیم.

لازم به ذکر است که دانشگاه آتاترک ترکیه با ۷۰ سال قدمت و بیش از ۲۰ کالج، ۲۳ دانشکده، ۳۰ مرکز تحقیقاتی و بیش از ۵۰۰ هزار دانشجوی حضوری و مجازی، بزرگترین دانشگاه شرق ترکیه و یکی از برجسته‌ترین مراکز علمی و آموزشی در منطقه خاورمیانه به شمار می‌رود.