دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) یکی از کانون‌های مهم تمدن‌سازی است

دکتر مردانی، رئیس بسیج اساتید کشور با حضور در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) با سرپرست و جمعی از مدیران دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کرد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، دکتر مردانی رئیس بسیج اساتید کشور در این دیدار ضمن ابراز مسرت از حضور […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، دکتر مردانی رئیس بسیج اساتید کشور در این دیدار ضمن ابراز مسرت از حضور در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، با بیان خاطراتی از شرایط دشوار دوران دفاع مقدس، اخلاص و اراده محکم را لازمه کار و عمل جهادی دانست.

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تمدن‌سازی اسلامی، دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) را یکی از کانون‌های مهم تمدن‌سازی دانست.

رئیس بسیج اساتید کشور با اشاره به برنامه‌های ارائه شده و انتخاب جوانان انقلابی در مجموعه مدیریتی دانشگاه، ابراز امیدواری کرد این دوره با ارتقای دانشگاه در ابعاد مختلف دوره‌ای ماندگار در تاریخچه دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) باشد و در همین راستا حمایت و پشتیبانی کامل خود را از برنامه‌های آقای دکتر قاسم زاده سرپرست دانشگاه اعلام کرد.

دکتر قاسم زاده سرپرست دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به دکتر مردانی، انتخاب آیت الله رئیسی را فرصتی مغتنم برای ورود جوانان به عرصه‌های مدیریتی کشور دانست.

سرپرست دانشگاه، تحقق بیانیه گام دوم انقلاب را مبنای انتخاب مدیران در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) دانست و ضمن بیان برخی تحولات در حوزه‌های مختلف، به تشریح برنامه‌های دانشگاه برای ارتقای جایگاه این دانشگاه پرداخت.

حجت‌الاسلام والمسلمین منصور زارعی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز با اشاره به ایجاد امید و نشاط در فضای دانشگاه در پی انتخاب دکتر قاسم زاده به عنوان سرپرست دانشگاه، خواستار پشتیبانی کامل بسیج اساتید برای تحقق برنامه‌های دکتر قاسم زاده و تیم مدیریتی ایشان شد.