شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Saturday, 21 May , 2022
دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) دو تفاهم‌نامه جداگانه با دبیرخانه تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) و اداره کل پست استان امضا کرد

دو تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) با دبیرخانه تبیین اندیشه‌های دفاعی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) و اداره کل پست استان قزوین امضا و مبادله شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، در دیدار حجت‌الاسلام علی اصغر صدری رئیس ستاد اجرایی دبیرخانه همایش تبیین […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، در دیدار حجت‌الاسلام علی اصغر صدری رئیس ستاد اجرایی دبیرخانه همایش تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) با دکتر سیدعلی قاسم‌زاده، سرپرست دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) درباره همکاری علمی برای تبیین و ترویج اندیشه‌های دفاعی مقام معظم رهبری گفت‌وگو و تبادل نظر به عمل آمد.

در این دیدار حجت‌الاسلام صدری هدف از برگزاری همایش تبیین اندیشه‌های دفاعی مقام معظم رهبری را الگوپردازی و گفتمان‌سازی درباره اندیشه‌های دفاعی مقام معظم رهبری اعلام کرد و گفت: دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) با توجه به ویژگی‌ها و جایگاه منحصر به فرد خود می‌تواند در این زمینه بسیار موثر و موفق عمل کند.

دکتر قاسم‌زاده، سرپرست دانشگاه نیز در این دیدار با تأکید بر جامعیت علمی و عملی مقام معظم رهبری اظهارداشت: ترویج اندیشه‌های معظم له نه تنها در جامعه ایران بلکه در عرصه بین‌المللی ضروری است و راه را برای پیگیری و اجرایی شدن بیانیه گام دوم انقلاب در جهت ایجاد تمدن نوین اسلامی هموار می‌کند.

دکتر قاسم‌زاده با توجه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های علمی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) بویژه در حوزه آینده‌پژوهی گفت: درباره همکاری با دبیرخانه همایش تبیین اندیشه‌های دفاعی مقام معظم رهبری آمادگی کامل وجود دارد. در پایان این نشست تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و دبیرخانه تبیین اندیشه‌های دفاعی امام خامنه‌ای (مدظلله العالی) امضا و مبادله شد.

همچنین در راستای همکاری بین دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و اداره کل پست استان قزوین تفاهم‌نامه همکاری منعقد شد. این تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری مشترک به منظور دریافت، ارسال و توزیع مدارک دانشجویان و دانش آموختگان در حداقل زمان ممکن بین دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و اداره کل پست استان قزوین به امضای طرفین رسید.

گفتنی است از اهم مفاد این توافقنامه که به امضای دکتر قاسم زاده، سرپرست دانشگاه و محسن بخشی، مدیر کل پست استان رسید، می توان به تعهداتی از قبیل تحویل به موقع مدارک تحصیلی فقط به صاحب آن (مشخصات دانشجو درج شده بر روی پاکت پستی) و اخذ رسید، ارسال تاییدیه تحویل مدارک به دانشگاه در اسرع وقت، عودت مدارک به دانشگاه به علت عدم حضور صاحب مدرک تحصیلی بعد از دو بار مراجعه مامور پست به نشانی اعلام شده و رونمایی تمبر از لوگوی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) اشاره کرد.