شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Saturday, 21 May , 2022
دانشگاه تبریز در حوزه‌های مرتبط با نفت و گاز جزو دانشگاه‌های معتبر است

نشست (مجازی) رؤسای دانشگاه تبریز و دانشگاه نفت و گاز بصره برای بررسی راهکارهای برقراری و گسترش تبادلات علمی و پژوهشی بین دو دانشگاه برگزار شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه تبریز، طی جلسه (مجازی) دکتر صفر نصراله زاده سرپرست دانشگاه تبریز با دکتر عماد حسن الخرسان رئیس […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه تبریز، طی جلسه (مجازی) دکتر صفر نصراله زاده سرپرست دانشگاه تبریز با دکتر عماد حسن الخرسان رئیس دانشگاه تخصصی نفت و گاز بصره زمینه های همکاری و تبادلات علمی و فناورانه بین دو دانشگاه بررسی شد.

در این جلسه که با حضور معاون پژوهش و فناوری، مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی و مدیر امور فناوری به‌همراه رؤسای دانشکده‌های مهندسی شیمی و نفت، دانشکده علوم طبیعی، معاون پژوهشی دانشکده علوم طبیعی برگزار شد، دکتر نصراله زاده ضمن ابراز خشنودی از شروع همکاری با دانشگاه نفت و گاز بصره گفت: دانشگاه تبریز از توانمندی و پتانسیل غنی اساتید در زمینه های مختلف مرتبط با صنایع نفت و گاز برخوردار است و در رتبه‌بندی‌های ملی و بین المللی دانشگاه تبریز در حوزه‌های مرتبط با نفت و گاز جزو دانشگاه‌های معتبر است و علاوه بر انجام چندین طرح بزرگ تحقیقاتی در سطح کشور با چند دانشگاه از کشورهای چین، ترکیه و استرالیا در این زمینه همکاری می‌کند.

دکتر نصراله زاده ابراز امیدواری کرد: با هماهنگی‌های لازم بتوانیم در زمینه راه‌اندازی دوره‌های مشترک آموزشی، اجرای طرح‌های مشترک تحقیقاتی و تبادل استاد و تربیت نیروی متخصص همکاری کرده و زمینه گسترش مبادلات علمی و فناورانه بین دو کشور را فراهم کنیم.

در این جلسه دکتر عماد حسن الخرسان رئیس دانشگاه تخصصی نفت و گاز بصره ضمن معرفی توانمندی‌های دانشگاه متبوع، نیازها و زمینه های همکاری مشترک و نیازهای علمی و پژوهشی دانشگاه بصره را در خصوص صنایع مرتبط با نفت و گاز اعلام کرد و از همکاری با دانشگاه تبریز به عنوان یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های جمهوری اسلامی با توانمندی‌های زیاد استقبال کرد.

همچنین در ادامه این جلسه، دکتر سعید شجاعی مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز، دکتر سعید زینالی رئیس دانشکده مهندسی شیمی ونفت و دکتر علی کدخدائی معاون پژوهشی دانشکده علوم طبیعی گزارشی از توانمندی‌ها و ظرفیت ها و فرصت‌های موجود برای همکاری با دانشگاه نفت و گاز بصره ارائه کردند.