چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
دانشگاه حکیم سبزواری در جمع بهترین دانشگاه‌های مهندسی جهان

رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۲ در موضوع علوم مهندسی منتشر شد و ۴۱ دانشگاه ایرانی از جمله دانشگاه حکیم سبزواری، بین ۱۱۸۸ دانشگاه برتر جهان در این حوزه، قرار گرفتند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه حکیم سبزواری، رتبه بندی مهندسی دانشگاه‌های جهان در سال ۲۰۲۲، از همان شاخص‌های عملکردی […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه حکیم سبزواری، رتبه بندی مهندسی دانشگاه‌های جهان در سال ۲۰۲۲، از همان شاخص‌های عملکردی معتبر و دقیق، مانند رتبه بندی‌های دانشگاهی تایمز ۲۰۲۲ استفاده می‌کند، اما این روش مجدداً متناسب با زمینه های فردی، تنظیم شده است.

این رتبه‌بندی دانشگاه‌های پیشرو در رشته‌‌های مهندسی عمومی، مهندسی برق و الکترونیک، مهندسی مکانیک و هوافضا، مهندسی عمران و مهندسی شیمی را، دسته‌بندی می‌کند. آمریکا دارای برترین دانشگاه‌ها در ۴ رشته مهندسی است.

گفتنی است دانشگاه حکیم سبزواری در هریک از ۶ رشته مورد ارزیابی در رتبه‌بندی جهانی مهندسی تایمز ۲۰۲۲، در بازه رتبه‌ای ۸۰۱ – ۱۰۰۰ و هم‌ردیف با دانشگاه‌های جامع ۸ مرکز استان شامل: اراک، بوشهر، همدان، کرج، کرمان، یزد، بیرجند و زاهدان، قرار گرفته است.

ل.س ۴۲/ س.ر ۶۲