سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
دانشگاه سمنان و اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

به منظور گسترش همکاری‌ها و استفاده از ظرفیت‌های دو طرف، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه سمنان و اداره کل کتابخانه های عمومی استان سمنان امضاء و مبادله شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان گفت: این تفاهم نامه به امضای دکتر مسعود نصیری […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان گفت: این تفاهم نامه به امضای دکتر مسعود نصیری زرندی رئیس دانشگاه سمنان و محمد طاهریان مدیر کل کتابخانه های عمومی استان سمنان رسید و در شورای دانشگاه سمنان بین طرفین مبادله شد.

دکتر سیف الله سعدالدین افزود: همکاری مشترک به منظور اجرای برنامه‌های علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی در حوزه کتابخانه‌های عمومی استان برای ارتقاء فرهنگ کتابخوانی و مطالعه و استفاده از ظرفیت فضای مجازی، فناوری اطلاعات و نظام‌های اطلاع رسانی برای ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی از جمله اهداف انعقاد این تفاهم نامه است.

وی همچنین برگزاری نشست‌هایی با محوریت معرفی، نقد و رونمایی از کتاب، مشارکت دو جانبه در استفاده از ظرفیت فضای مجازی در اجرای برنامه‌های فرهنگی و همکاری در زمینه برگزاری همایش‌ها و جشنواره‌ها را از جمله تعهدات مشترک طرفین در این تفاهم‌نامه عنوان کرد.

به گفته معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان، معرفی جشنواره‌ها و همکاری در زمینه برگزاری دوره‌های آموزش ضمن خدمت مرتبط با اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان، ارائه مشاوره اطلاعاتی، همکاری در قالب اجرای طرح‌های پژوهشی در زمینه آسیب شناسی مسائل کتابخانه‌های عمومی استان و سوق دادن دانشجویان استان به استفاده از ظرفیت کتابخانه‌های عمومی در راستای دانش‌افزایی از جمله تعهدات دانشگاه سمنان بر اساس این تفاهم نامه است.

دکتر سعدالدین به تعهدات اداره کل کتابخانه های عمومی استان بر اساس این تفاهم نامه نیز اشاره کرد و گفت: خرید از انتشارات دانشگاه شامل کتاب، مجلات بر اساس نیاز اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان، اعلام نیاز علمی سالانه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی نهاد به دانشگاه، همکاری در اجرای واحدهای کار آموزشی دانشجویان رشته علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه در کتابخانه های عمومی و ایجاد امکان استفاده از فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی دانشگاه سمنان در کتابخانه‌ها و مراکز اطلاع رسانی اداره کل کتابخانه‌های استان و نیز اطلاع رسانی تخفیف عضویت در کتابخانه‌های عمومی شهرستان سمنان به مناسبت‌های مختلف از جمله تعهدات اداره کل کتابخانه های عمومی استان در این تفاهم‌نامه است.

دکتر سعدالدین خاطر نشان کرد: این تفاهم‌نامه تا آذر سال ۱۴۰۳ قابل اجراست و در صورت موافقت طرفین قابل تمدید است.

رئیس دانشگاه سمنان نیز در جلسه انعقاد این تفاهم نامه گفت: با توجه به امکانات موجود دو طرف، انعقاد این تفاهم‌نامه فرصت خوبی برای بهره مندی دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه از این ظرفیت‌هاست.

دکتر نصیری زرندی با اشاره به فضای فیزیکی و وجود کتابخانه بسیار مناسب در این دانشگاه گفت: با بهره برداری از آمفی تئاتر جوار این کتابخانه، این مجموعه تبدیل به ظرفیت بسیار منحصر به فردی در استان خواهد شد.

محمد طاهریان مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان نیز انعقاد این تفاهم نامه را فرصت مناسبی برای بهره مندی از ظرفیت‌های فرهنگی دو طرف عنوان کرد و گفت: کتابخانه ها به عنوان بزرگراهی برای رشد فرهنگی هستند و نقش انکار ناپذیری در پرورش استعدادها، رشد و گسترش ارزش‌های اخلاقی، حمایت از رشد فکری و آموزشی عامه مردم و آشنایی آنها با فرهنگ شفاهی و مکتوب دارند.