پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
دانشگاه شیراز میزبان دهمین جشنواره ی ملی رویش | مدیر فرهنگی

چهارشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۰۵۲۰۲۲-۱۱-۰۹فرهنگی مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز در مراسم رونمایی از پوستر دهمین جشنواره ی ملی رویش،از برگزاری این دوره از جشنواره ، به میزبانی دانشگاه شیراز خبر داد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری موج فارس، مهدی مؤمن زاده مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز با بیان […]

چهارشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۰۵۲۰۲۲-۱۱-۰۹فرهنگی

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری موج فارس، مهدی مؤمن زاده مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز با بیان این مقدمه که جشنواره ی ملی رویش هرساله با دستور معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در سطح دانشگاه های کشور برگزار می گردد، گفت: این جشنواره به منظور شکوفایی استعدادهای ارزشمند فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی افراد مستعد برگزار می شود و ضمن شناسایی دانشجویان مستعد، از آن ها تقدیر می کند.

این مقام مسؤول گفت: دهمین جشنواره ی ملی رویش امسال به مدت سه روز، در تاریخ ۲۳ تا ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۱، به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد که در روز اول مراسم، آیین پذیرش دانشجویان، افتتاحیه ی جشنواره و نمایشگاهِ رویش برنامه ریزی شده است؛ در روز دوم نشست ها و کارگاه های مختلف با حضور کارشناسان فرهنگی دانشگاه های سراسر کشور و دبیران کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی ترتیب یافته است و در روز سوم، اختتامیه ی دهمین جشنواره ی ملی رویش برگزار خواهد شد.

مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز با بیان اینکه این جشنواره ویژه ی دستاوردها و توانمندی های کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه های سراسر کشور ترتیب یافته است؛ توضیح

آخرین اخبار سرویس:

دانشگاه شیراز میزبان دهمین جشنواره ی ملی رویش

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.