یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۰
Sunday, 17 October , 2021
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در میان بهترین دانشگاه های مهندسی دنیا

بر اساس رتبه بندی موضوعی علوم مهندسی دانشگاه‌های جهان تایمز THE ۲۰۲۲، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل موفق به کسب جایگاه ۳۰۰-۲۵۱ جهان در رتبه بندی موضوعی علوم مهندسی در هرکدام از رشته های مهندسی عمومی، مهندسی برق و الکترونیک، مهندسی مکانیک و هوافضا، مهندسی عمران و مهندسی شیمی شده است. به گزارش اداره کل روابط […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، براساس این رتبه بندی، تنها ۴۱ دانشگاه ایرانی در میان یک هزار و ۱۸۸ دانشگاه برتر مهندسی دنیا قرار گرفت، که این تعداد در سال گذشته ۱۰۹۸ دانشگاه بوده است.

گفتنی است پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از نظام‌های معتبر بین‌المللی است که از سال ۲۰۰۴ مراکز آموزش عالی را در سرتاسر جهان مورد ارزیابی و رتبه‌بندی قرار داده است. این رتبه بندی از ۱۳ شاخص در قالب ۵ معیار کلی آموزش با وزن ۳۰ درصد، پژوهش با وزن ۳۰ درصد، استنادات با وزن ۳۰ درصد، وجهه بین‌المللی با وزن ۷.۵ درصد و ارتباط با صنعت با وزن ۲.۵ درصد بهره گرفته است.

ل.س ۴۲/ س.ر ۶۲