یکشنبه, ۵ تیر , ۱۴۰۱
Sunday, 26 June , 2022
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در میان دانشگاه‌های صنعتی کشور در جایگاه نخست قرار گرفت

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، این دانشگاه در بسیاری از شاخص‌ها موفق به کسب جایگاه نخست دانشگاه‌های صنعتی کشور و در مجموع جایگاه سوم، شده است. دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برای چهارمین سال متوالی مورد ارزیابی قرار گرفته و رتبه جهانی اینگونه است: حذف گرسنگی […]

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برای چهارمین سال متوالی مورد ارزیابی قرار گرفته و رتبه جهانی اینگونه است: حذف گرسنگی ۳۰۰-۲۰۱، دسترسی به آب بهداشتی ۱۰۰ پله صعود ۳۰۰-۲۰۱، انرژی پاک و مقرون به صرفه ۳۰۰-۲۰۱، زندگی بر روی خشکی ۴۰۰-۳۰۱، کاهش نابرابری‌ها ۲۰۰ پله صعود ۶۰۰-۴۰۱، صنعت، ابتکارات و زیرساخت‌‌ها ۶۰۰-۴۰۱، و در سایر شاخص‌ها نیز حائز رتبه‌های مناسبی شده است.

گفتنی است بر اساس رتبه‌بندی کلی تایمز، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در جایگاه نخست کشور، ۷۴ دانشگاه‌های جوان جهان و ۴۰۰-۳۵۱ دانشگاه‌های جهان قراردارد.