دوشنبه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۱
Monday, 4 July , 2022
دانشگاه مردم را در انتخاب‌های سخت یاری کند

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور گفت: دانشگاه باید ملت را در انتخاب‌های سخت یاری کند. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی، امروز دوشنبه، (۹ خردادماه) در مراسم تکریم و معارفه رئیس استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی که در محل تالار وحدت […]

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی، امروز دوشنبه، (۹ خردادماه) در مراسم تکریم و معارفه رئیس استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی که در محل تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد، با بیان این‌که ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی مدیون آذربایجان است، اظهار کرد: هویت ایرانی اسلامی و تمامیت ارضی کنونی کشور مدیون خیزشی است که در مردم این دیار انجام گرفته است.

وی افزود: پیروی از اهل بیت (ع) به برکت مجاهدت‌های برخاستگان از این دیار اتفاق افتاده و انقلاب اسلامی بدون شهدای ارزشمند خطه آذربایجان ناقص خواهد بود.

وی ادامه داد: یکی از افتخارات ملت ایران و خطه آذربایجان وجود مبارک رهبری است که امروزه سکاندار نیابت رهبری امت اسلامی هستند.

دکتر رستمی با اشاره به فرا رسیدن ایام درگذشت امام راحل، اظهار کرد: امام (ره) به خدای خودش و وعده‌های پروردگار متعال ایمان داشت و علی رغم ناامیدی‌ها، مخالف خوانی‌های، ظاهر هیمنه شاه و گارد و درباریانش و دست خالی بودن یاوران، پیروزی ارزشمندی را محقق کرد.

وی با اشاره به تفاوت‌های ایران قبل از انقلاب با ایران بعد از انقلاب، افزود: دانشگاه از افتخارات نظام اسلامی است. پیش از انقلاب اسلامی تنها ۱۷۰ دانشجو در سطح کشور وجود داشت، اما امروز ایران دارای رتبه ۱۵ در تولید دانش دنیا است و در حیطه فناوری نانو جزو پنج کشور نخست دنیا محسوب می‌شود که با وجود گستردگی تحریم‌ها و محدودیت‌های آزمایشگاهی، کشورهای آلمان و ژاپن، مشتری‌های محصولات نانو ایران هستند.

وی با اشاره به تحولاتی که امام راحل در دنیا ایجاد کرد، ادامه داد: امام (ره)، دین و دینداری را در کل دنیا، شعارها، خواسته‌ها، باورها و ارزش‌های مردم ایران را متحول ساخت. حتی بنا به تعبیری، یهودیان دنیا یهودی تر و مسیحیان دنیا با تحولی که امام راحل ایجاد کرد، مسیحی تر شدند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور گفت: اسلامی شدن دانشگاه‌ها جزو خواسته‌های امام راحل و مقام معظم رهبری در اوایل پیروزی انقلاب بوده اما کاری بسیاری دشوار است. اکنون اگر تصور شود که یک نهاد و یا یک مدیر می‌تواند تحولی مثل اسلامی شدن یک محیط را رقم زند، تصوری ساده انگارانه است.

وی خاطرنشان کرد: راهکار اسلامی شدن دانشگاه‌ها این است که مدیریت دانشگاه معتقد به اسلامی شدن باشد و اساتید نیز در این مسیر معتقد حرکت کنند و سپس مجموعه‌های پیشروی دانشجویی نیز مطالبه داشته باشند.

وی افزود: فضا و بستر اسلامی شدن دانشگاه‌ها در تبریز و آذربایجان شرقی وجود دارد و ما می‌توانیم در این مسیر سخت حرکت کنیم.