جمعه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۱
Friday, 1 July , 2022
دانشگاه نفت و گاز اوفا آمادگی خود را برای همکاری با دانشگاه‌های ایران اعلام کرد

سرگئی گریکف (Sergey Grekov) معاون نخست‌وزیر جمهوری باشقیرستان فدراسیون روسیه و هیئت همراه وی با حضور در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با دکتر عموعابدینی معاون آموزشی ملاقات و گفتگو کردند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم در این دیدار که قائم‌مقام دانشگاه نفت و گاز اوفا (Ufa) و وابسته اقتصادی سفارت روسیه […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم در این دیدار که قائم‌مقام دانشگاه نفت و گاز اوفا (Ufa) و وابسته اقتصادی سفارت روسیه در تهران نیز حضور داشتند، دکتر عموعابدینی با بیان تاریخچه‌ای از روابط علمی و فناوری ایران و روسیه، امکانات و توانمندی‌های دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و موسسات پژوهشی ایران را تشریح و بر آمادگی کشورمان در زمینه توسعه همکاری با کشورهای عضو فدراسیون روسیه تأکید کرد.

نماینده دانشگاه اوفا نیز بر آمادگی آن دانشگاه بزرگ برای توسعه همکاری‌ها به ویژه در زمینه نفت و گاز با دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی کشورمان تأکید کرد.

دکتر قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم ضمن استقبال از موارد مطرح شده، از طرف مقابل درخواست کرد پیشنهادات اجرایی خود را در قالب تفاهم‌نامه و از طریق مجاری دیپلماتیک برای مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال ککنن تا ضمن بررسی دقیق، همتای ایرانی برای افزایش همکاری‌های فیمابین به طرف روسی معرفی شود.