چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021

دکتر علی خطیبی،معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آیین تکریم رئیس سابق دانشگاه کاشان و معارفه سرپرست جدید این دانشگاه گفت: دانشگاه ها برای تامین منابع مالی باید مسیر خود را به سمت و سوی تحقیقات و پژوهش سوق دهند به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه کاشان، دراین آیین دکتر خطیبی با بیان اینکه پژوهش، رمز توسعه دانشگاه ها است و باید سعی شود تا علم و دانش تبدیل به ثروت و محصول شود، اظهار داشت: رفع نیازهای جامعه و کشور بر عهده دانشگاه ها است و پایان نامه های دانشجویی بایستی در راستای حل مشکلات و مسایل جامعه و رفع نیازهای مردم باشد.

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم توجه به حل مسائل زیست محیطی را لازم دانست و افزود: در دانشگاه ها پتانسیل مثبتی از نیروی انسانی فرهیخته و نخبه وجود دارد که هر کدام باید برای حل مشکلات همت کنند و طرحی ارائه دهند.

وی همچنین اشتغال و کارآفرینی را از دیگر موارد لازم و ضروری در جامعه و کشور عنوان کرد و افزود: دانشگاه محل ایده پروری است و بایستی از جوانان صاحب ایده و انجمن ها و استارت آپ ها حمایت شود تا از تولیدات خرد به مراحل بالاتر و ثروت دست یافت.چراکه استارت آپ ها ایده‌های جذاب و خوبی دارند و مراکز رشد دانشگاه‌ها می‌توانند در حوزه کارآفرینی از حوزه خرد تا کلان مثمر ثمر باشند.

دکتر خطیبی در ادامه از دانشگاه کاشان به عنوان یکی از دانشگاه های موفق و خوب در کشور نام برد و گفت: حضور خیرین در این دانشگاه زبانزد و الگوی آموزش عالی در کشور هستند که وزارت علوم از این افراد فرهیخته حمایت می کند.

وی خاطر نشان کرد: اگر خیرین ۵۰ درصد از بودجه مالی خود را درپروژه های عمرانی دانشگاهی و بخصوص خوابگاه های دانشگاه ها هزینه کنند، وزارت علوم نیز ۵۰ درصد مابقی پروژه ها را حمایت می کند.

دکتر خطیبی در بخش دیگری از سخنان خود، مدیریت سبز، کاهش مصرف انرژی و افزایش بهره وری در دانشگاه ها را مورد تاکید قرار داد و خاطر نشان کرد: در این مسیر باید کاری نوین و مبتکرانه انجام شود و سیاست، اقتصاد و سایر علوم به سمت تکیه بر اصل دانش‌بنیان شدن سوق داده شوند.

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر وزیر علوم از تلاش های دکتر زراعت رئیس سابق دانشگاه کاشان در رشد و توسعه این دانشگاه قدردانی کرد و با ابلاغ حکم دکتر کتابی سرپرست جدید این دانشگاه از وی خواست تا با ارتباط هر چه بیشتر با مردم و ارتباط با صنعت، بتوان رشد و بالندگی هرچه بیشتر این دانشگاه را شاهد بود.

ر.ب ۴۵