پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
داوری مرحله کشوری جشنواره دانشجوی نمونه از امروز آغاز می شود

شنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۰۰۲۰۲۲-۱۱-۰۵دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سازمان دانشجویان وزارت علوم مهلت ثبت نام برای شرکت در جشنواره دانشجویان نمونه را تا ۱۵ مهر ماه اعلام کرده بود که این مهلت تا ۲۲ مهر ماه تمدید شد. – داوری مرحله کشوری جشنواره […]

شنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۰۰۲۰۲۲-۱۱-۰۵دانش

– داوری مرحله کشوری جشنواره دانشجوی نمونه از ۱۴ آبان آغاز می شود تا ۸ آذر ادامه دارد.

مجددا و با توجه به درخواست دانشگاه ها برای تمدید مهلت ثبت نام دانشجویان در جشنواره دانشجویان نمونه، فرصت ثبت نام در این جشنواره برای دومین بار و تا روز جمعه ۶ آبان ماه تمدید شد.

کلیه دانشجویان متقاضی دانشگاه های دولتی، غیر انتفاعی و پژوهشگاه های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همچنین دانشگاه های، پیام نور و فرهنگیان در مهلت تعیین شده می توانستند با مطالعه آیین نامه و شیوه نامه سال ۹۸ با مراجعه به سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان و متقاضیان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سامانه دانشجوی نمونه معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برای ثبت نام در این جشنواره اقدام کنند.

آخرین اخبار سرویس:

داوری مرحله کشوری جشنواره دانشجوی نمونه از امروز آغاز می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.