دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
درخشش دانشجوی دکتری دانشگاه حکیم سبزواری در دومین دوره از مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان

در دومین دوره از مسابقات مسئله محور بنیاد ملی نخبگان با نام ” ره‌نشان“، صغری قربانزاده دانشجوی دکتری مهندسی مواد دانشگاه حکیم سبزواری با پروژه باتری‌های انعطاف پذیر موفق به کسب رتبه دوم در حوزه حمل و نقل شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه حکیم سبزواری، این مسابقات […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه حکیم سبزواری، این مسابقات با هدف شناسایی افراد و تیم‌های مستعد، دانشجویان و فناوران برای توانمندسازی در حل مسائل و نیازهای صنعت کشور، در ۶ حوزه زیست فناوری، حمل و نقل، آب و محیط زیست، انرژی، هوشمندسازی و معدن و مواد میزبان ۳۸ شرکت دانش بنیان و ۴۸ پروژه بود.

شرکت‌ها ضمن تعریف پروژه‌های فناورانه، نیازهایشان را مطرح کردند و با فعالیتی ۵ ماهه که از مهرماه آغاز شده است و تا دهم اسفند سال جاری ادامه یافت. این طرح‌ها با استقبال ۱۵۱۰ نفر از شرکت کنندگان، به مرحله اجرا رسید.

پس از ۴ مرحله ارزیابی، و برگزاری کارگاه‌های آموزشی متنوع، نشست‌های تیم سازی و مربی‌گری با هدف پیشبرد پروژه‌ها، برترین‌ها به مرحله نهایی راه یافتند که منجر به رقابت تیم‌ها در قالب بیش از ۲۵۰ تیم شد.

گفتنی است مراسم اختتامیه و تقدیر از تیم‌های برتر این مسابقه با حضور دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.