شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Saturday, 21 May , 2022
دریافت مجوز نانو مقیاس توسط شرکت مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان

شرکت نانو ترکیب سمن دارا، از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، برای محصول «پودر نانو ساختار سیلیکا» موفق به دریافت مجوز نانو مقیاس شد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، مدیرعامل شرکت نانو ترکیب سمن دارا گفت: پودر نانو ساختار سیلیکا یک ماده استراتژیک است […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، مدیرعامل شرکت نانو ترکیب سمن دارا گفت: پودر نانو ساختار سیلیکا یک ماده استراتژیک است که به علت اندازه ذرات بسیار کم و گستردگی سطح مناسب نسبت به سیلیس معدنی، کاربرد بسیار گسترده ای دارد و نقش عمده‌ای را به عنوان یک ماده اولیه در صنایع رنگ و پوشش، تایر و لاستیک، چسب، پایه کاتالیست در صنایع نفت و گاز و صنعت کشاورزی دارد.

دکتر مریم دارایی با بیان اینکه بخش اعظم این محصول وارداتی است افزود: برای تولید این محصول در مقیاس آزمایشگاهی و سپس در مقیاس نیمه صنعتی، ماه ها تحقیق و آزمایش صورت گرفته و با دریافت این مجوز از سوی ستاد نانو، شرایط تجاری سازی محصول در داخل و خارج از کشور مهیا خواهد شد.

به گفته وی؛ با دریافت این مجوز «پودر نانو ساختار سیلیکا» همچنین به عنوان محصول دارنده مجوز نانو مقیاس در سبد محصولات ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار می‌گیرد و سبب افزایش اعتبار و جلب اعتماد بازار برای این محصول خواهد شد.

معاون فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان نیز گفت: شرکت نانو ترکیب سمن دارا از سال ۱۳۹۹ به مجموعه پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان پیوست و در آن استقرار یافت.

دکتر حمید رضا محمدیان سمنانی افزود: این شرکت توسط یک زوج فناور و پرتلاش اداره می‌شود که در زمینه «تولید مواد شیمیایی نانو ساختار و فراوری مواد معدنی» فعالیت دارند و تاکنون موفقیت‌های بسیاری از جمله اخذ تأییدیه استاندارد برای محصول و کسب مقام دوم در سیزدهین جشنواره حرکت، را کسب کرده‌اند.