پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
در خواست عضو خبرگان رهبری از وزارت علوم برای برخورد با عاملان رفتارهای زشت در دانشگاه صنعتی شریف

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیت الله مجتهد شبستری، عضو مجلس خبرگان رهبری در ابتدای درس خارج خود در حوزه علمیه آیت الله ایروانی گفت: – عضو خبرگان رهبری از وزارت علوم درخواست کرد تا در اسرع وقت با عاملان رفتارهای زشت در دانشگاه صنعتی شریف برخورد شود. به […]

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیت الله مجتهد شبستری، عضو مجلس خبرگان رهبری در ابتدای درس خارج خود در حوزه علمیه آیت الله ایروانی گفت: در مورد امر به معروف و نهی از منکر از امام علی (ع) و امام حسین (ع) نقل شده که عبرت بگیرید ای مردم به آنچه که خداوند اولیائش را موعظه کرد از مزمت بر احوار.

دلیل اینکه خداوند از روحانیون بنی اسراییل ایراد می گرفت این بوده که آن ها اهل فساد را می دیدند، اما نهی از منکر نمی کردند به امید اینکه چیزی گیر آن ها بیاید و یا از ترس اینکه گزندی به آن ها برسد و این در حالی است که خداوند می فرماید از مردم نترسید از من بترسید.

خداوند از امر به معروف و نهی از منکر شروع کرد، چون می دانست که اگر امر به معروف و نهی از منکر ادا شود تمام فرایض آسان و سخت ادا خواهند شد.

وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر چنان حائز اهمیت است که عمل به سایر فرائض در عمل به این فریضه وابستگی دارد؛ اما یک بزرگواری که عضو هیات دولت جمهوری اسلامی است با این لحن گفته که