یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
در طول یک سال اخیر در شاخص نوآوری هفت پله صعود کردیم | معاون

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: در شاخص نوآوری ایران در سال ۲۰۲۱ در رتبه ۶۰ قرار داشت و توانست در سال ۲۰۲۲ رتبه ۵۳ جهانی را کسب کند و باید این روند را ادامه دهیم. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، علی خیرالدین معاون فناوری […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم روز جمعه  در اجلاس رؤسای دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری با بیان اینکه ۲٫

۵ ماه تا پایان سال دانش بنیان، تولید و اشتغال کار آفرین فرصت داریم، و این زمان را فرصت مناسبی برای وزارت علوم برای استفاده حداکثری از این سال دانست.

وی با طرح این سوال که چرا اعضای هیأت علمی دانشگاه ها وارد حوزه های فناوری و نوآوری نمی شوند، اظهار کرد: در شاخص نوآوری ایران در سال ۲۰۱۴ در رتبه ۱۲۰ جهانی بود و این جایگاه در سال ۲۰۲۱ در رتبه ۶۰ و در سال ۲۰۲۲ رتبه ۵۳ جهانی بوده است.

خیرالدین افزود: رتبه کشورمان در  تولید علم ۱۵ و در نوآوری  ۵۳ است که شکاف بزرگی را بین تولید علم و تجاری سازی آن نشان می دهد و باید برای کاهش این فاصله تلاش کنیم.

معاون فناوری وزارت علوم، مشکل اساسی در این زمینه را در نهادسازی و قانونگذاری ذکر کرد و یادآور شد: ایران در شاخص قانونگذاری حوزه فناوری و نوآوری و در شاخص پیشرفتگی کسب و کار ها رتبه پایینی دارد و در سال دانش بنیان که  از حوزه دانش بنیانی صحبت کنیم باید حکمرانی دانش بنیانی ر