یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
در مواجهه با تشکل های دانشجویی باید از سازوکارهای ترمیمی استفاده کرد

پنجشنبه، ۱ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۰۵۲۰۲۲-۱۲-۲۲دانش معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه منطق دانشگاه منطق گفتگو است گفت معتقدیم در مواجهه با تشکل¬های دانشجویی باید از سازوکارهای ترمیمی استفاده کرد و نه سازوکارهای تنبیهی. – معاون وزارت علوم تحقیقات و فناوری در دیدار با تشکل های […]

پنجشنبه، ۱ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۰۵۲۰۲۲-۱۲-۲۲دانش

– معاون وزارت علوم تحقیقات و فناوری در دیدار با تشکل های دانشجویی دانشگاه های قم تاکید کرد؛ در مواجهه با تشکل های دانشجویی باید از سازوکارهای ترمیمی استفاده کرد ایسنا/قم معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه منطق دانشگاه منطق گفتگو است گفت معتقدیم در مواجهه با تشکل¬های دانشجویی باید از سازوکارهای ترمیمی استفاده کرد و نه سازوکارهای تنبیهی.

دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری شامگاه روز گذشته در جمع بیش از ۶۰ نفر از نمایندگان تشکل ها و مجموعه های دانشجویی استان قم با تقدیر و تشکر از نقش مثبت گروههای دانشجویی در جامعه و به حق دانستن خواسته های آنان گفت: دانشگاه ها با مشکلات متعدد مالی مواجه هستند، اما انتظار این است که تمام همت خود را بکار گیرند تا امکانات و بودجه بهتری به فعالیت های فرهنگی اختصاص دهند، والا باید هزینه های بیشتری را متحمل شوند.

وی در این دیدار که با همراهی مدیران کل حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به میزبانی دا

برچسب ها: وزارت علوم تحقیقات و فناوریتحقیقات و فناوریتشکل های دانشجوییدانشجوییعلوم تحقیقاتوزارت علوممعاون فرهنگی

آخرین اخبار سرویس:

در مواجهه با تشکل های دانشجویی باید از سازوکارهای ترمیمی استفاده کرد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.